"El foraster", rècord de la temporada, continua imbatible. TV3, líder del dia, domina el "prime time"

Un altre dimecres, "El foraster" domina l'audiència televisiva i és el programa més vist del dia. Aquesta setmana, amb la visita a Calella de Palafrugell, el programa fa rècord i és el més vist de la temporada. TV3 lidera l'audiència televisiva amb una quota del 12,8%, mana en el "prime time" i situa quatre programes al capdavant del rànquing dels més vistos.

"El foraster" continua creixent i dominant l'audiència dels dimecres. Ahir va fer un nou rècord i la visita a Calella de Palafrugell és el programa més vist d'aquesta temporada amb una audiència de 536.000 espectadors i una quota del 19,7%. "El foraster", programa més vist del dia, és el líder de la seva franja amb molta comoditat i hi ha moments en què es distancia més de deu punts dels seu immediat competidor. Si la pesquera del pop d'en Quim Masferrer a Calella va liderar l'audiència, també ho van fer els intents d'ascensió a la vara d'en Roldan, a Maçanet de Cabrenys, capítol que es va emetre a continuació i que va liderar la franja amb 248.000 espectadors i una quota del 15,8%.

TV3 va dominar tota la franja del "prime time" amb comoditat. El "TN vespre", que va ser el tercer programa més vist del dia, va tenir una audiència de 361.000 espectadors i una quota del 14,7%. A continuació, "APM?", va ser el segon més vist amb 387.000 espectadors i una quota del 13,3%. Tots dos van liderar la franja d'emissió. En conjunt, TV3 va liderar el "prime time" amb una mitjana del 15,7%.

La franja del migdia i la sobretaula també és de TV3, començant pel "TN comarques", amb 248.000 espectadors i una quota del 15,8%; continuant amb el "TN migdia", quart programa més vist del dia, amb 348.000 espectadors i un 20,1% de quota; i tancant el domini d'aquesta franja amb "La Riera", que van seguir 275.000 espectadors i va tenir una quota del 17,6%.

TV3 va liderar l'audiència del dia amb una quota del 12,8%.


tv3.cat

Anar al contingut