"El foraster", propera parada: Guils

Demà, a partir de les 22.35, després de l'"APM?", "El foraster" continua la ruta a la recerca dels poblets més petits de Catalunya. Quim Masferrer puja a la seva "pick-up" per arribar a Guils, tot un altre món a l'altra banda del túnel del Cadí.

"Hi ha gent que lloga un cotxe de luxe a Berga per passejar-se per la Cerdanya". El Foraster descobrirà, aquesta setmana, un altre món a l'altra banda del túnel del Cadí. A Guils de Cerdanya -530 habitants i el destí preferit de molts barcelonins-, Quim Masferrer descobrirà que esquiar sobre neu verge és millor que l'experiència del primer petó; comprovarà com els pagesos de la zona han de conviure amb les segones residències de futbolistes i empresaris; s'emocionarà amb la història de la Tuni, i coneixerà un home ben especial, en Francesc, que abasteix de llenya residències que semblen tretes de Beverly Hills.

I després, "El foraster" visita Ventalló, un poble de l'Empordà amb la calma i el temperament dels empordanesos.  

"El foraster" visita Ventalló, a l'Alt Empordà, un poble on els pastors parlen amb les pedres i els mòbils parlen amb el més enllà. Un poble molt espiritual. Aquí, el Foraster es trobarà amb en Silvestre, un ramader que irradia felicitat; i coneixerà en Pere, un empresari que ha vist la llum al final del túnel i que ara, una mica més tard del que hauria volgut, ha après quin és el sentit de la vida.

Ventalló és a 10 km del mar, però allà s'hi pot practicar esquí nàutic i, si es vol, també et pots banyar a les 8 del de matí en un gorg d'aigua freda amb una campiona d'atletisme, per tornar-te a sentir jove. A més, descobrirà que les parades d'autobús es converteixen en casals d'avis i que algunes àvies tenen escultures per parlar amb els seus difunts marits.

tv3.cat/el-foraster

facebook.com/elforastertv3

@elforasterTV3

 

Anar al contingut