"El foraster", propera parada: Calella de Palafrugell

Demà, a partir de les 22.35, després de l'"APM?", "El foraster" continua la ruta a la recerca dels poblets més petits de Catalunya. Quim Masferrer puja a la seva "pick-up" per arribar a Calella de Palafrugell en temporada baixa, la Calella més autèntica.

"El foraster" visita Calella de Palafrugell en temporada baixa per trobar la Calella dels calellencs i es troba tot el contrari: cales plenes de gent de fora, més de 500 nedadors disposats a nedar mitja marató a mar obert. Però, després d'això, la calma arriba i Quim Masferrer s'endinsa en la Calella més autèntica, la de l'hivern. Amb els seus veïns visitarà un camp de patates on aparca l'helicòpter Elton John i coneixerà la primera persona que va sentir "Mediterráneo", de Serrat. Però aquestes no són les úniques descobertes del Foraster a Calella: allà viurà per primer cop la sensació de nedar al mar a l'hivern i, sobretot, l'avorriment de la pesca de calamars.

I després, "El foraster" visita Maçanet de Cabrenys, 806 habitants, a l'Alt Empordà.

Un poble conegut per les mines de sal, les fàbriques de pipes... i els casaments. Segons diu la dita, qui es casa a Maçanet de Cabrenys és feliç tota la vida, i deu ser veritat, perquè aquí el jutge de pau ha fet més de 300 casaments. I tothom feliç. En només 48 hores, el Foraster coneixerà l'autèntic "Bob, el manetes", un home que llegeix arbres i un barber que no et renta el cap amb aigua, sinó amb Floïd. I a més, entrarà en una mina a la recerca de tones i tones d'or i intentarà superar un repte: enfilar-se per una barra de ferro de cinc metres d'altura. Un repte només a l'abast de la gent de Maçanet de Cabrenys.

tv3.cat/el-foraster

facebook.com/elforastertv3

@elforasterTV3

Anar al contingut