"El foraster", especial Andorra

Demà, a partir de les 22.35, després d'"APM?", "El foraster" continua la ruta a la recerca dels poblets més petits de Catalunya. Aquest cop, Quim Masferrer puja a la seva "pick-up" amb un nou repte: 48 hores per conèixer un país sencer, Andorra.

En comptes de visitar un petit gran poble, Quim Masferrer s'endinsa en un petit gran estat, Andorra. Després d'un pas per la duana excepcional, Quim Masferrer aprendrà què vol dir fer-se l'andorrà, descobrirà les propietats afrodisíaques de l'aigua d'Andorra i sabrà, gràcies a la Rosario, què vol dir guanyar-se la vida amb el contraban. Però el que sembla un viatge plàcid, deixa de ser-ho quan el Foraster coneix una andorrana amb caràcter, la Roser, i tots dos es plantegen de baixar pel tobogan més llarg del món. És "El Foraster" a l'Andorra menys coneguda.

I després, "El foraster" anirà a veure una de les deu millors vistes del món: el cingle de Castellfollit de la Roca, a la Garrotxa.

Aquí visitarà tots els "hits" del poble: la pedrera de basalt, el cingle i la fàbrica de galetes. Però també es trobarà amb històries que no hauria imaginat mai, com la del Pepe, que està construint un catamarà per travessar l'Atlàntic i fer realitat el somni d'anar a Sant Blas; o la del Raül, que està fent un moai de l'illa de Pasqua des de fa 30 anys. I coneixerà en Josep Roca, que ha fet tres voltes i mitja a la terra caminant, i en Josep Garrell -conegut com en Tarzan- que s'ha construït una selva per a ell sol. A Castellfollit de la Roca viurà històries de tot el món sense sortir del poble.

tv3.cat/el-foraster

facebook.com/elforastertv3

@elforasterTV3

Anar al contingut