"El foraster", el programa més vist del dia un dimecres liderat per TV3

TV3 va liderar l'audiència d'ahir, dimecres, amb una quota del 14,3%, dos punts i tres dècimes més que la segona, T5. "El foraster" va ser el programa més vist del dia, seguit del "TN migdia". TV3 va situar quatre programes entre els cinc més vistos del dia. "Hat trick Barça", a Esport3, el segon més vist de la temporada.

Amb una audiència de 554.000 espectadors de mitjana i una quota del 18,9%, "El foraster" va ser el programa més vist d'ahir, dimecres, un dia liderat per TV3, que va situar quatre programes en el rànquing dels més vistos. La visita de Quim Masferrer, "El foraster", a la Vall de Boí, va dominar clarament la franja amb una audiència, amb un resultat molt semblant del de la setmana anterior, malgrat l'anada de semifinals de la Copa del Rei entre el Barça i el València. El "TN migdia", segon programa més vist del dia, va tenir 547.000 espectadors i una quota del 18,9%. En quart lloc, l'"APM", que va tenir una audiència de 489.000 espectadors i una quota del 15,4%. El "TN vespre" va ser el cinquè programa més vist amb 485.000 espectadors i una quota del 16,9%.

L'actualitat esportiva, en concret, l'anada de l'eliminatòria de la Copa del Rei entre el Barça i el València, que va acabar en golejada blaugrana, també es va reflectir en els resultats del "Hat trick Barça" que van seguir 145.000 espectadors i va registrar un 5,3% de quota. Aquest ha estat el segon "Hat trick Barça" més vist de la temporada. L'emissió d'ahir a la nit va superar amb escreix "Estadio 1", tot i no disposar de les imatges de la golejada. Esport3 va tenir una quota del 3,2% de mitjana en la franja compresa entre les 20.00 i el final del dia, just coincidint amb la disputa del matx i el post partit. Durant aquest període, el canal esportiu es va situar com a vuitena cadena més vista.


tv3.cat

Anar al contingut