"El foraster" arriba a Gósol

Demà, a partir de les 22.35, després de l'"APM?", "El foraster", continua la ruta a la recerca dels poblets més petits de Catalunya. Quim Masferrer puja a la seva "pick-up" per arribar a Gósol. El seu repte serà assolir el cim del Pedraforca i en la seva visita recordarà el gosolà més famós, mossèn Ballarín.

Aquesta setmana el Foraster arriba a Gósol, al Berguedà, i es planteja un repte: assolir el cim del Pedraforca. Quim Masferrer intentarà pujar els 2.506 metres d'aquesta mítica muntanya, després de passar la nit en un refugi de muntanya, pràcticament sense dormir i assessorat per un samurai. Però abans d'aquesta aventura, el Foraster visitarà el poble de Gósol durant la castanyada. En aquesta terra de misteris i llegendes, explorarà l'existència de les bruixes, escoltarà un concert sota terra, visitarà un pastor que viu al mig del bosc, i coneixerà el rector del poble, mossèn Ramon, per recordar el gosolà més famós, mossèn Ballarín.

I després,  recupera el pas de Quim Masferrer per les Cases d'Alcanar, al Montsià; un petit poble mariner, situat just a la frontera amb el País Valencià.

Hi arriba en ple estiu, quan també arriben els turistes, obren les terrasses i les platges s'omplen de gent. Aquí "El foraster" descobrirà que els veïns de les Cases tenen una relació molt especial amb la mar, però també que pot ser molt traïdora: sortirà a pescar el llagostí en plena nit i no ho oblidarà mai.  Després de passar 48 hores amb els veïns de les Cases s'adonarà que és un poble on es compta tot: els turistes, les onades, els llagostins, els estels...  i sobretot compten i conten molts acudits.

tv3.cat/el-foraster

facebook.com/elforastertv3

@elforasterTV3

 

Anar al contingut