Es projecta els dies 1, 2 i 3 de març

El film "Contratiempo", amb la participació de TV3, forma part del Belgrade International Film Festival

La pel·lícula d'Oriol Paulo, "Contratiempo", formarà part, fora de concurs, del Belgrade International Film Festival. El llargmetratge, amb la participació de TV3, està protagonitzada per Mario Casas, Ana Wagener, José Coronado i Bárbara Lennie

El Belgrade International Film Festival se celebra a Belgrad, capital de Sèrbia, des de l'any 1971. Amb més d'un centenar de projeccions en els deu dies que dura el festival, és un dels certàmens cinematogràfics més destacat dels Balcans i de l'Europa de l'Est. "Contratiempo" formarà part de les pel·lícules que s'hi podran veure, però no competirà a la secció oficial. El film es projectarà els dies 1, 2 i 3 de març.

"Contratiempo" és el segon treball cinematogràfic d'Oriol Paulo com a director. "El cos" va ser el primer film que va dirigir i amb el qual va optar al Goya a la millor direcció novella. No obstant, la seva carrera en el sector va començar com a guionista de sèries com "El cor de la ciutat" o "Majoria absoluta".

El llargmetratge presenta un thriller amb aspectes judicials. La pel·lícula pretén explorar la naturalesa humana en situacions límit i les conseqüències que poden provocar decisions equivocades en moments de tensió, segons declara el director.

En la trama, les interpretacions corren a càrrec d'actors coneguts del panorama espanyol: Mario Casas, Ana Wagener, José Coronado i Bárbara Lennie.

 

Sinopsi

Acusat d'un assassinat  del qual es declara innocent, l'exitós empresari Adrián Doria contracta els serveis de Virginia Goodman, la millor preparadora de testimonis del país. En el transcurs d'una nit, tots dos treballaran per trobar un dubte raonable que el deslliuri de la presó. L'aparició d'un nou testimoni amenaça l'estratègia de la defensa i obliga a recompondre a contrarellotge les peces d'un trencaclosques impossible.

 

Fitxa tècnica i artística

Direcció i guió: Oriol Paulo
Producció: Eneko Lizarraga, Mercedes Gamero i Mikel Lejarza
Producció executiva: Eneko Lizarraga, Sandra Hermida, Adrián Guerra i Núria Valls
Intèrprets: Mario Casas, Ana Wagener, José Coronado i Bárbara Lennie
Música: Fernando Velázquez

 

És una producció de Think Studio, Atresmediacine, Colosé Producciones amb la participació de TV3 i la col·laboració de l'ICAA i del Departament de Cultura de la  Generalitat de Catalunya.
 

tv3.cat/coproduccions

Anar al contingut