El film "Anomalous", amb la col·laboració de TV3, arriba als cinemes

La primera pel·lícula d'Hugo Stuven, "Anomalous", s'estrenarà demà a les sales de cinema. El llargmetratge, amb la col·laboració de TV3, està protagonitzada per Lluís Homar, Christy Escobar, Edgar Fox, Adrià Arjona i Ben Temple.

El film narra la mort tràgica del David, un jove esquizofrènic, i la posterior investigació que l'FBI du a terme per descobrir en quines circumstàncies va morir. L'interrogatori amb el seu psiquiatre, el doctor Friedhoff, destaparà misteris sobre la vida fosca que portava el David. Realitat i ficció es veuen confrontades a "Anomalous", que es presenta com un thriller psicològic.

La pel·lícula, amb guió d'Hugo Stuven, David Zurdo i Fernando Acevedo, mira d'endinsar-se en el subconscient d'un jove turmentat per la seva malaltia. A mesura que la trama avança, tot es dirigeix cap a un trencaclosques sobrenatural que l'agent de l'FBI Mia Kensington haurà de resoldre.  

Hugo Stuven, fill del director xilè amb el mateix nom, s'estrena en la direcció de llargmetratges amb "Anomalous". No obstant, té experiència en el sector dels curtmetratges, perquè fins avui n'ha escrit i dirigit quatre. Un dels curts, "Tío Jess", que tracta sobre la vida del cineasta Jesús Franco, va ser preseleccionat pels Premis Goya 2013. A més, "Anomalous" compta amb la presència del premiat actor Lluís Homar i Ben Temple, que apareix en el conegut film de terror "[Rec]".

Sinopsi

David, un jove que té una estranya variant d'esquizofrènia, ha aparegut mort de forma terrible. Se sentia perseguit i amenaçat per una presència que es incapaç de definir. El seu psiquiatre, el doctor Friedhoff, decideix sotmetre'l a una nova teràpia: gravar-se en vídeo durant una setmana. Set dies de vida normal quotidiana per captar a través de l'objectiu de la càmera aquesta presència que el pacient diu que el persegueix. Amb aquest mètode, el metge vol demostrar al pacient que tot el que li passa és fruit de la imaginació de la seva ment malaltissa. 

Fitxa tècnica i artística

Direcció: Hugo Stuven
Guió: Hugo Stuven, David Zurdo i Fernando Acevedo
Producció executiva: Pablo García, Antonio Stolle i Iñigo Marco
Producció: Miguel Ángel Bernardeau i Miguel Torrente
Intèrprets: Lluís Homar, Cristy Escobar, Edgar Fox, Adria Argona i Ben Temple, entre d'altres.
Direcció de fotografia: Pablo Rosso
Música: Sergio Jiménez Lacima

És una producció de Numérica Films i Visionatv, amb la col·laboració de TV3, el suport de l'ICAA i el finançament de l'ICO.
 

tv3.cat/coproduccions

Anar al contingut