El docuconcert "L'últim adeu. Els Catarres", al 33

Aquest diumenge, a les 22.00, el 33 ofereix "L'últim adeu. Els Catarres", un docuconcert que retrata l'última gira del grup, que va acabar amb un seguit d'actuacions homenatge a les sales de música en directe de la ciutat de Barcelona.

A finals del 2016, Els Catarres van tancar un any i mig de gira amb una iniciativa inusual: set actuacions en set sales de Barcelona. El propòsit era reivindicar les sales de concert com a pilars de la música en directe del país, i per això el final de gira d'Els Catarres, batejat com a "L'últim adeu", va ser amb actuacions a les sales barcelonines Sidecar, Luz de Gas, Apolo, Barts, Heliogàbal, Bikini i Razzmatazz. Els concerts van ser un èxit i, fins i tot, van acabar amb entrades exhaurides.

"L'últim adeu. Els Catarres" també és el títol d'un docuconcert de mitja hora que retrata l'última gira d'aquest grup de música d'estil folk pop català. El documental recull el seu final de gira i, alhora, vol ser un agraïment especial a tots els que els han acompanyat: família, equip i, sobretot, al seu públic.

tv3.cat/33

Anar al contingut