El dirigent de Ciutadans José María Espejo-Saavedra diu que li semblat prudent que la Casa del Rei no vulgui que el ministre de l'Interior vagi a l'acte dels premis Princesa de Girona

Sobre aquest fet, José María Espejo-Saavedra, vicepresident segon del Parlament i dirigent de Ciutadans, ha dit a "L'oracle", amb Xavi Freixes, que: "Jo ho entenc com un gest, en tot cas, prudent, que demostra que el ministre el que hauria d'haver fet ja fa molts dies és dimitir; per tant, que la Casa del Rei no vulgui que hi sigui, en aquest acte, em sembla un gest prudent per una institució com la Corona, que ha de mantenir una imatge també decent. I aquest senyor no em sembla que sigui el millor exemple d'això."

Recordem que, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, la Casa del Rei ha intervingut per impedir que el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, assisteixi a l'entrega dels premis Fundació Princesa de Girona, que presidiran els reis aquesta tarda. Fins aquest migdia no s'ha concretat qui assistiria en l'acte en representació del govern espanyol i, finalment, serà el secretari d'estat d'Educació, Formació Professional i Universitats, Marcial Marín.

L'acte es farà a partir de les sis al Palau de Congressos de Girona. Per la mateixa hora hi ha convocada una concentració i xiulada popular en contra de la presència dels reis d'Espanya a Girona.

Espejo-Saavedra també ha parlat  amb Andreu Pujol Mas, periodista, Gemma Galdón, professora de Polítiques i Tecnologies de la Seguretat, i Salvador Cot, periodista.

Si voleu sentir sencera l'entrevista amb José María Espejo-Saavedra, entreu aquí:

"L'oracle" s'emet de dilluns a divendres, de tres a quatre de la tarda.

 

catradio.cat/oracle

twitter.com/oraclecatradio

facebook.com/loraclecatradio

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut