El director del Servei Català de Trànsit admet un dèficit d'infraestructures

En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', Joan Josep Isern afirma que si se solucionés podria contribuir al descens de víctimes d'accidents.

El director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern, ha admès que Catalunya té un dèficit d'infraestructures que, si se solucionés, podria contribuir a fer baixar encara més el nombre de les víctimes d'accidents viaris: 168 l'any 2013. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, amb Marta Romagosa, Isern ha posat com a exemple l'eix transversal després del desdoblament i ha explicat que treballaran per solucionar aquest dèficit, agreujat en el cas de Catalunya perquè les carreteres suporten més densitat de circulació: "Estem treballant perquè s'ha demostrat que l'actuació en carreteres porta un resultat directe en l'estalvi de vides, i el resultat més clar és la C-25, l'eix transversal, on l'any 2012 van haver-hi 10 morts i l'any 2013 hi ha hagut 0 morts. Per tant, és una demostració palpable que invertir en carreteres és invertir en seguretat viària, i per tant, aquests punts negres haurem de treballar-los realment amb els responsables de cada una de les carreteres."
 
Isern també ha explicat que treballaran amb un grup d'experts per reduir la mortalitat dels motoristes. Un de cada quatre morts en accidents de trànsit el 2013 anava en moto, un 33% més respecte al 2012.
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut