El director del Museu Nacional no és partidari de llogar la Sala Oval com al casament indi

En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', Pepe Serra ha explicat que de moment és necessari per adquirir obra nova ja que no hi ha pressupost públic.

La directora del Centre d'Estudis Dalinians, Montse Aguer, ha anunciat que el Museu Dalí de Figueres ha adquirit un oli de l'artista de l'època surrealista que es podrà veure a partir de dimarts
 
El director del Museu d'Art Nacional de Catalunya, Pepe Serra, ha explicat que no hi ha pressupost per adquirir obra nova al museu i que això va fer necessari llogar la Sala Oval per al casament indi recentment. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, Serra ha admès que seria convenient no tornar-ho a fer però que la realitat pressupostària ho fa necessari: "Aquest museu, fa cinc anys, tenia vint milions d'euros de pressupost, i ara en té tretze, que és el pressupost de funcionament. És el que val obrir la porta, i llogar la Sala Oval ens proporciona part d'aquests tretze".
 
Durant la conversa sobre museus d'avui a El matí de Catalunya Ràdio, la directora del Centre d'Estudis Dalinians, Montse Aguer, ha anunciat que el Museu Dalí de Figueres ha comprat un nou oli del pintor de l'època surrealista que la Fundació Gala-Salvador Dalí presentarà dilluns: "L'hem adquirit a un col·leccionista privat, és de l'època surrealista, i estem molt contents amb aquesta adquisició, que significa molt pel museu". L'obra, adquirida a un col·leccionista privat, es podrà visitar a partir de dimarts al Museu Dalí de Figueres.
 
Montse Aguer ha afegit que la Fundació prepara una gran exposició pel mes de maig, amb motiu dels 25 anys de la mort de Dalí i els 40 de la creació de la Fundació Gala-Salvador Dalí, però no ha concretat on es podrà veure.
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
 
 
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut