El diputat d'ERC Joan Tardà avisa que, si el president Puigdemont no supera la qüestió de confiança, tots els líders independentistes hauran de plegar

Tardà ha afegit a "L'oracle", amb Xavi Freixes, que si Carles Puigdemont no supera la qüestió de confiança a la qual se sotmetrà al setembre, s'haurà de demanar perdó als ciutadans.

El diputat republicà ha vinculat la qüestió de confiança al procés independentista i, per això, ha fet aquesta reflexió: "Si en aquesta qüestió de confiança no ens en sortim, crec que ens n'haurem d'anar cap a casa. Tots. En Puigdemont, en Junqueras, jo mateix i tothom. És a dir, si en aquests moments les forces independentistes no fossin capaces de convertir la qüestió de confiança en un rellançament del procés, per poca vergonya que es tingui, tothom cap a caseta i a demanar perdó."

Joan Tardà també ha dit que el debat sobre el referèndum unilateral d'independència s'ha de fer un cop el Parlament hagi aprovat la llei de transitorietat jurídica i, en conseqüència, hagi declarat la independència.

Durant el programa, Joan Tardà també ha conversat amb els periodistes Salvador Cot, Jordi Borràs i Olga Ruiz.

Si voleu sentir sencera l'entrevista amb Joan Tardà, entreu aquí:

 

catradio.cat/oracle

twitter.com/oraclecatradio

facebook.com/loraclecatradio

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut