El dia de Sant Jordi, a "Cites"

Aquest dilluns, a partir de les 21.55, arribarà l'últim capítol de la sèrie de TV3. És Sant Jordi a "Cites", el dia perfecte per posar punt final a la temporada. L'Edu (Ricard Sales) i la Judith (Aida Osset) han quedat per fer un cafè junts, com fan normalment des del dia que es van conèixer. Ell vol fer un pas endavant. El dia dels enamorats serà crucial per a tots dos... No seran els únics. En aquest episodi es podran recuperar molts dels protagonistes de la temporada. Amb rosa o sense?

La festa del llibre i la rosa és una diada molt important a tot Catalunya, però especialment a la ciutat de Barcelona, l'altra protagonista de "Cites". El 23 d'abril es converteix en el marc perfecte per finalitzar la sèrie. L'hivern dels primers capítols de "Cites" deixa pas a la primavera. Així acaba aquesta temporada amb un capítol rodat íntegrament el dia de Sant Jordi, el dia dels enamorats.

Avui és Sant Jordi. L'Edu (Ricard Sales) i la Judith (Aida Osset) han quedat per fer un cafè junts, com fan normalment des del dia que es van conèixer. Només són amics, però avui l'Edu vol fer un pas endavant i ha preparat una sorpresa. La Judith ni s'ho imagina, i ell no sap com reaccionarà.

Ells dos no seran els únics per a qui el dia de Sant Jordi serà crucial. L'últim capítol de la temporada posarà punt final a moltes de les altres de les històries que s'han anat desenvolupant capítol a capítol. Alguns amb rosa, d'altres sense.

A través del "Mapa de cites", al web de la sèrie, l'espectador podrà trobar els espais per on s'han mogut els protagonistes del capítol i penjar-hi les fotos de les seves pròpies cites.

Les dades

Des de l'estrena, el capítol setmanal de "Cites" ha estat el vídeo més vist de la setmana a la web de TV3, i ha supera els capítols de "La Riera", que habitualment eren els més vistos. Ha tingut al voltant de 50.000 reproduccions la setmana de la seva emissió. Per exemple, durant el mes de maig, tres capítols van ocupar les primeres places del TOP-10. El més vist va ser el capítol 2 amb 67.725 usuaris únics i 89.622 reproduccions, seguit pel capítol 3 amb 67.339 reproduccions i el 4 amb 61.463 reproduccions.

Al juny també van ser tres els capítols de "Cites" (el 8, el 6 i el 7) que van estar en les primeres posicions del TOP-10. El capítol més vist, el 8, va arribar a 80.188 reproduccions i 54.770 usuaris únics.

De 27 d'abril al 19 de juliol, el primer capítol ha acumulat des que es va estrenar 131.826 reproduccions.

Fins ara, i a falta d'un capítol, els resultats de la sèrie han estat 376.000 espectadors de mitjana i una quota de 12.5% pel que fa a "Cites". Entrant en detall, tots dos programes han funcionat molt bé en el targets joves, especialment de 13 a 24 anys i de 25 a 44 anys, i pel que fa a sexes, tot i que està igualat, l'han vist més dones que homes.

A Facebook, del 15 d'abril al 15 de juliol, la sèrie ha reunit més de 9.500 seguidors pàgina (9.675 exactament), més de 35.000 visionats de vídeos publicats directament a la pàgina i més de 40.000 interaccions amb les publicacions de la pàgina (comentaris, likes i comparticions). El millor moment de la pàgina és just en acabar el capítol, quan es crea una conversa entre els fans per comentar-ho. I el dia posterior a l'emissió.

Pel que fa a Twitter, el hashtag #CitesTV3 ha estat Trending Topic a Espanya cada setmana des del dia de l'estrena. Això ha fet que hi hagi més de 4.200.000 impressions de les publicacions. Els capítols que més comentaris han provocat a Twitter  han estat els emesos el 8 i el 15 de juny. El compte acaba temporada amb més de 3.000 seguidors.

Es van vendre 7.000 exemplars del CD de "Cites" que es va posar a la venda, en exclusiva amb "El Periódico de Catalunya", el cap de setmana del 18 i 19 de juliol.

I DESPRÉS DE "CITES", "CITES 2.0"

Després de cada capítol de "Cites" arribarà el moment de "Cites 2.0", 25 minuts de programa, produït per TVC amb la col·laboració de Goroka, que complementarà la sèrie per tractar en profunditat els temes que aborda la ficció.

A l'últim episodi de "Cites 2.0" es parlarà de sexe, amor i aplicacions amb els convidats que han visitat el plató durant tota la temporada. Es tindrà una cita amb l'Elisenda i es podrà veure com la seva vida ha fet un gir de 180 graus des que la vam conèixer al primer programa. També es farà un repàs dels estudis més sorprenents sobre les relacions i es recordaran els moments més divertits al carrer.

tv3.cat/cites
facebook.com/citestv3
twitter.com/CitesTV3

#CitesTV3

Anar al contingut