El dia de Reis, tres pel·lícules al canal Super3

Demà divendres 6 de gener, dia de Reis, el canal Super3 ha programat tres pel·lícules amb temàtiques molt diferents: "Doraemon a la recerca de l'escarabat daurat", "Kérity, la casa dels contes" i "Floquet de neu".

El dia de Reis és molt especial per a tots els súpers i també per al canal Super3. Demà divendres, a més de les sèries habituals com "Vicky, el viking", "Els germans Kratt", "Prodigiosa: les aventures de Ladybug i Gat Noir", "Turbo F.A.S.T", "El petit drac Coco", "Els pingüins de Madagascar" o "El detectiu Conan", el canal Super3 emetrà tres pel·lícules per acompanyar els súpers en un dia tan emocionant: "Doraemon a la recerca de l'escarabat daurat", "Kérity, la casa dels contes" i "Floquet de neu".

Doraemon a la recerca de l'escarabat daurat (11.35)

L'obsessió d'en Nobita per aconseguir un escarabat capaç de vèncer el Ganàpia, l'escarabat d'en Gegant, fa que convenci en Doraemon perquè faci servir el Forat del Temps, una màquina que, després de portar-los a la Nova Zelanda de fa 500 anys, els motiva a fer un viatge a l'illa miraculosa de Belegamon, un indret molt especial on es conserven espècies d'animals extingides. Allà coneixeran la llegenda de l'Hèrcules Daurat, un insecte immortal que projecta la seva energia per conservar la vida dels animals del passat. Mentre busquen l'escarabat màgic, també sabran de l'existència d'un caçador furtiu del futur anomenat Sherman, que està disposat a fer qualsevol cosa per atrapar el mític Hèrcules, fins i tot eliminar els seus rivals.

Kérity, la casa dels contes (13.10)

Natanaël té gairebé set anys, però no sap llegir, i això és una gran frustració per a ell quan hereta la col·lecció de contes de la seva tieta Eléonore. Tanmateix, els llibres contenen un secret màgic: al capvespre els personatges cobren vida. Les fantàstiques criatures revelen al Natanaël que estan en perill de desaparèixer i ell, per salvar-los, accepta ser miniaturitzat i llançar-se a l'aventura.

Floquet de neu (15.40)

El Floquet de neu, l'únic goril·la blanc del món, arriba al Zoo de Barcelona. El seu color fa que acapari totes les mirades dels visitants, però també provoca el rebuig dels seus nous companys goril·les, que no l'accepten com a un dels seus. Quan el Floquet descobreix que la famosa Bruixa del Nord està de pas per la ciutat, decideix anar a buscar-la per a que el converteixi en un goril·la normal i corrent. Però el que no sap el Floquet és que fora l'espera el Luc de Sac, un malastruc malvat que vol capturar-lo perquè només el cor d'un goril·la blanc pot acabar amb la seva mala sort. Per fer-li front, el Floquet de Neu no estarà sol. El panda vermell Ailur i la petita Paula seran els seus amics inseparables en aquesta fantàstica aventura.

Director: Andrés G. Schaer

Guió: Albert Val i Amèlia Mora

Director de fotografia: Sergí Bartrolí

Música: Zacarías M. de la Riva

Intèrprets: Pere Ponce (Luc de Sac), Elsa Pataky (Bruixa del Nord), Clàudia Abate (Paula), Joan Sullà (Leo), Rosa Boladeras (Anna, la mare de la Paula), Fèlix Pons Ferrer (Daniel, el pare de la Paula ) i Mercè Comes (L'àvia despistada)

Amb les veus de: Constantino Romero (Ron), Manel Fuentes (Ailur), K. Stroink (Floquet de neu) i Nuria Trifol (Ndengue)

super3.cat

Anar al contingut