El dia a dia a la Generalitat, a "Polònia"

Demà, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler. Enric Millo (Ivan Labanda), delegat del govern espanyol, explicarà com és el seu dia a dia a la Generalitat: cal tenir el personal motivat perquè l'acomiadament tingui la millor rebuda possible.

Mentrestant, a Sant Andreu de la Barca, un professor comença la classe quan, de sobte, l'interromp un alumne. A primer cop d'ull semblarà un repetidor, fins que es descobreix que és el líder de Ciutadans, Albert Rivera (Sergi Cervera).

El líder de Ciutadans també parlarà amb Susana Griso (Agnès Busquets) al plató  d'"Espejo Público". Allà coincidirà amb Mariano Rajoy (Queco Novell), amb qui es disputarà qui dels dos s'implica més amb els familiars dels guàrdies civils.

A La Zarzuela no tot són flors i violes. En Felip (Pep Plaza) i la Letícia (Agnès Busquets) no passen pel seu millor moment matrimonial. Per sort, comptaran amb l'ajuda d'una parella experta en relacions fructíferes: els reis emèrits.

El vídeo de Cifuentes al magatzem d'un supermercat no és l'única prova en contra d'un dirigent del PP. El ministre Zoido (Cesc Casanovas) traurà a la llum diversos draps bruts amagats en cintes de vídeo que poden fer trontollar l'statu quo popular.

Marta Pascal (Judit Martín) visitarà el metge d'urgències perquè té la llengua molt inflada. Molt. El metge intentarà entendre què diu per fer-ne un diagnòstic.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

 

Anar al contingut