Una imatge de "El desglaç al segle 21", el reportatge de divendrs del programa "Latituds"
Una imatge de "El desglaç al segle 21", el reportatge de divendrs del programa "Latituds"
Dilluns, 16 d'octubre, a les 22.00

El desglaç al segle 21, a "Latituds"

Dilluns, 16 d'octubre, a les 22.00, el 33 emet el segon capítol d'aquesta temporada de "Latituds", "Desglaç al segle 21", en què analitzarà els diversos processos de desglaç i altres dinàmiques associades, amb els principals especialistes en la matèria a Catalunya.

Arreu del planeta s'estan batent rècords de temperatura global i es preveu que al final d'aquest segle la temperatura haurà pujat dos graus. I no ho diuen només les xifres, també les imatges constaten que el desglaç de l'Àrtic, de l'Antàrtida i de Groenlàndia, s'ha accelerat en els últims anys. Un desglaç que ja afecta, directament, el clima i les collites de tot el món i que elevarà el nivell del mar de manera considerable. Per això cal començar ja la retirada de la primera línia de la costa, que serà lenta i complexa.

"Latituds" és un programa que vol fomentar la reflexió i el debat sobre les activitats que poden millorar el món, donant visibilitat als que impulsen solucions concretes a través de projectes sobre el terreny. El programa segueix amb especial atenció projectes d'entitats socials, i compta amb la col·laboració de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

tv3.cat/latituds
facebook.com/latituds
twitter.com/latituds

Anar al contingut