El debat amb els candidats a la presidència del FC Barcelona, el 14 de juliol, a TV3 i Catalunya Ràdio

El proper 18 de juliol hi ha eleccions al FC Barcelona, i els socis hauran d'escollir el nou president de l'entitat. TV3 i Catalunya Ràdio emetran, el 14 de juliol a les 21.55, en directe i de manera simultània, un debat amb els candidats.

Aquest migdia, totes les candidatures que dissabte van presentar les firmes per optar a la Presidència del FC Barcelona han confirmat  que participaran en el debat que faran TV3 i Catalunya Ràdio el dimarts 14 de juliol, des del plató que la televisió pública instal·larà al Camp Nou i des d'on també es farà la programació especial sobre les eleccions el dissabte 18 de juliol.

El debat, que s'emetrà simultàniament per TV3 i Catalunya Ràdio, el moderarà Bernat Soler i començarà després del "TN vespre", a les 21.55.

Paral·lelament, tots els candidats seran entrevistats a TV3, Catalunya Ràdio i Esport3 a partir de dijous, data d'inici de la campanya. Josep Maria Bartomeu, el mateix dijous, i Joan Laporta l'endemà, divendres, començaran les entrevistes al programa "Els matins" amb Helena Garcia Melero, cap a les 11.00.  Al vespre, l'"Esport Club" d'Esport3 també farà la seva ronda de converses amb els candidats, començant dijous amb Toni Freixa i divendres amb Agustí Benedito.

A més, tots els candidats coincidint amb la seva presència als estudis de TV3 faran una intervenció al "TN vespre".

CATALUNYA RÀDIO

Catalunya Ràdio farà una programació especial el dimarts 14 de juliol, amb motiu del debat electoral. A partir de les 20.00, i des del Camp Nou, Eudald Serra explicarà com viuen els candidats les hores prèvies i la seva arribada a l'estadi. A partir de les 21.55 es podrà seguir el debat íntegrament, i quan s'acabi, "El club de la mitjanit", amb Pere Escobar, l'analitzarà amb diferents convidats.

Les entrevistes als possibles presidents blaugranes, es faran a "El club de la mitjanit" amb Pere Escobar.

TV3.cat i Esport3.cat

Han preparat un seguiment especial, amb tots els vídeos i els àudios de la campanya i material propi del reportatge que emetrà Esport3, "E15: Un dia en campanya".

tv3.cat

esport3.cat

catradio.cat

Anar al contingut