El debat a la presidència del FC Barcelona, en directe per TV3 i Catalunya Ràdio

TV3 i Catalunya Ràdio emetran, demà dimarts 14 de juliol, a les 21.50, el debat amb tots els candidats a la presidència del FC Barcelona

El debat en què Josep Maria Bartomeu, Joan Laporta, Agustí Benedito i Toni Freixa exposaran les seves propostes de cara a les eleccions, que tindran lloc el dissabte 18 de juliol, s'emetrà des del Camp Nou i és l'únic que es farà amb tots els candidats.

L'espai el moderarà Bernat Soler i es dividirà en quatre àrees: balanç de l'últim mandat, àrea esportiva, àrea econòmica i patrimonial, i àrea social.

Prèviament es farà una presentació de cada candidat amb una petita fitxa tècnica i una pregunta introductòria.

Cada àrea arrencarà amb la intervenció d'un candidat diferent, de tal manera que la primera àrea la començarà el candidat amb més firmes recollides, Josep M. Bartomeu, la segona la iniciarà Joan Laporta, la tercera ho farà Agustí Benedito i la quarta, Toni Freixa.

Cada primera intervenció la seguiran les intervencions dels altres candidats, seguint un ordre rotatori, de manera que tots obriran i tancaran torns el mateix nombre de vegades.

Aquest és l'esquema de les intervencions:

  • Cada intervenció tindrà una durada de 90 segons cronometrats, amb un compte enrere que serà visible en pantalla.
  • Un cop els quatre candidats hagin fet les seves intervencions cronometrades, s'entrarà en un debat obert de cada àrea en qüestió. 
  • Per acabar el debat, cada candidat tindrà un minut per dirigir-se al soci del FC Barcelona i demanar-li el vot. En aquest cas, farà la primera intervenció el candidat amb menys signatures recollides (Freixa) i darrere d'ell intervindran els candidats Benedito, Laporta i Bartomeu.

El debat també es podrà seguir a les xarxes socials amb l'etiqueta #DebatFCB

Des del 1978, el Club ha celebrat sis eleccions democràtiques per sufragi universal i ha tingut quatre presidents elegits a les urnes.
Núñez i Laporta van superar un vot de censura, mentre que els socis van acudir a les urnes per últim cop per aprovar l'Espai Barça.

tv3.cat
catradio.cat

Anar al contingut