El conseller Huguet diu que la Generalitat seguirà complementant les ajudes per la compra d'un cotxe

En declaracions al programa "Tot és molt confús" de Catalunya Ràdio, el conseller d'Innovació, Josep Huguet, ha explicat que les ajudes acabaran en el mateix moment que acabin les del ministeri

El conseller d'Innovació, Josep Huguet, ha afirmat al programa Tot és molt confús de Catalunya Ràdio que la Generalitat continuarà complementant les ajudes del govern espanyol per la compra d'un cotxe. Huguet, que ha recordat que el govern català ha estat sempre d'acord amb el pla d'automoció, ha refermat la intenció de mantenir-les. "Nosaltres complementarem aquestes ajudes, però el detall de com, encara no ho sabem. Potser no serà el mateix que l'any passat. El Ministeri ja ha dit que, com a molt, aquest pla s'allargarà fins a l'estiu però no més enllà. Tampoc té lògica que un sector es vagi subvencionant tota la vida. És una mesura d'impacte per passar un moment difícil, però un cop superat aquest moment és lògic que es vagin retirant les subvencions privades. Per tant, nosaltres veurem si la nostra participació serà en el mateix format que l'any passat o no".

El conseller sí que ha volgut deixar clar que el govern català no allargarà aquestes ajudes més enllà del pla del govern espanyol: "Les ajudes acabaran en el mateix moment que acabin les del ministeri, segur".
Anar al contingut