El conseller d'Interior està convençut que d'aquí un mes els Mossos ja seran membres de ple dret dels organismes espanyols de coordinació antiterrorista

Després de reunir-se amb el ministre de l'Interior, Jorge Fernandez Díaz, el conseller d'Interior, Jordi Jané, ha dit a "L'oracle", amb Xavi Freixes, quines podrien ser les dates per a la integració dels Mossos en aquests òrgans contra el crim organitzat i el terrorisme.

Segons Jané: "Jo espero que sigui en el mes de maig o a començament de juny, però l'objectiu és que ja hem encarregat a dues persones d'alt nivell, com són el secretari general del departament i el secretari d'estat de Seguretat, que concretin el  text i ja hi ha un esborrany sobre la taula. Si no no ho diria tan ràpid i si no hauríem fet un treball previ. Nosaltres hi hem anat amb els deures fets."

Pel que fa a la Junta de Seguretat, que fa set anys que no es reuneix, Jané ha dit que  es podria convocar aquest mateix estiu. Segons el conseller, el mes de juliol. De moment, Estat i Generalitat s'han compromès a tancar un ordre del dia per agilitar els temps i convocar la Junta un cop passades les noves eleccions generals.

Si voleu escoltar sencera la conversa amb Jordi Jané, cal que aneu aquí.

Catradio.cat/oracle

Twitter.com/oraclecatradio

Facebook.com/loraclecatradio

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut