El conseller de Salut, Antoni Comín, ha anunciat que la Generalitat ha fet una oferta de 55 milions d'euros per comprar l'Hospital General de Catalunya a QuironSalud

Comín ha assegurat a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, que seria una inversió més econòmica que altres alternatives que es plantejaven per millorar les infraestructures de la xarxa pública sanitària a la zona del Vallès

Antoni Comín ha destacat a "El matí de Catalunya Ràdio" que el seu departament ha proposat a l'empresa QuirónSalut aquesta compra per  convertir aquest hospital en un centre públic.

Segons el conseller: "Nosaltres hem proposat a l'empresa comprar l'Hospital General de Catalunya per convertir-lo en aquell hospital que el mapa sanitari fa anys i anys que diu que falta en aquella zona del Vallès Occidental."

Antoni Comín ha apuntat que la inversió de compra seria d'uns 55 milions d'euros, i  sortiria més barat que fer dos centres nous a Cerdanyola i Rubí.

A més, el responsable de Salut del govern català ha afegit que: "Comprar l'hospital amb la seva tecnologia, sense les persones, representa uns 50 milions d'euros. Per això ens interessa aquesta opció perquè crec que és un opció que estalvia diners a la butxaca dels ciutadans, més que construir un hospital nou a Cerdanyola i construir un hospital nou a Rubí."

Pel que fa al personal, el miler de persones que treballen a l'Hospital General de Catalunya passarien a formar part de la sanitat pública.

Comín ho ha assegurat dient que: "Això és un benefici pels treballadors, claríssimament. Seguiran treballant tots, tots els treballadors. Tots seguiran treballant al seu hospital."

El conseller insisteix que és la millor solució per a tothom, per als treballadors i també per els pacients del Vallès. Ara estan a l'espera de la resposta de QuirónSalut.

Si voleu escoltar tota l'entrevista Antoni Comín, cliqueu aquí.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut