El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, diu que la nova política ha de començar pel consens

En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, Mascarell ha respost així al líder d'ERC, Oriol Junqueras que va condicionar ahir qualsevol acord amb Convergència a la celebració de la consulta.

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha dit  en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Marc Garriga, que "no em vull prendre res com una amenaça perquè em penso de cadascú , d'una banda, pot dir el que cregui oportú. D'altra banda del que estic convençut és de que tothom sap en el món de la política catalana que el tacticisme és dolent per nosaltres. El que la societat catalana necessita és claredat d'idees i  veure que els partits polítics  no es barallen. La nova política ha de començar pel consens." Mascarell ho ha dit després que ahir el president d'ERC, Oriol Junqueras manifestés que qualsevol acord amb Convergència a la celebració de la consulta.
 
D'altra banda el conseller de cultura ha destacat que  l'afer de l'ex-president Jordi Pujol no afectarà el procés de la Consulta perquè, segons ha dit, el procés no depèn de l'actuació d'una persona, sinó que és la societat qui fa que canviïn les coses. Mascarell ha afegit que per evitar casos com el de Pujol, cal modificar la dinàmica del finançament dels partits.
 
Sobre la taxa que es cobrarà des del govern als proveïdors d'Internet, el conseller ha dit que espera que aquesta sigui una realitat la tardor vinent i es pugui comptar amb la recaptació dels 20 milions d'euros que es preveu obtenir.
Si voleu escoltar l'entrevista sencera podeu anar aquí.
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut