El conseller de cultura de Madrid creu que el reportatge de Telemadrid era poc rigorós

En unes declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el conseller de cultura de la Comunitat de Madrid, Santiago Fisas, ha reconegut que el reportatge de Telemadrid sobre la situació lingüística a Catalunya era poc rigorós.

“Són temes que s’han de tocar amb un rigor molt especial. M’hauria agradat que aquest tema, que es pot tocar perfectament, del qual es pot opinar d’una manera o d’una altra, s’hagués tocat de manera diferent” ha dit Fisas, que ha respost amb un “sí” quan el periodista Antoni Bassas li ha preguntat si “diferent vol dir més rigorosa?”.
Fisas creu que el reportatge dóna la veu als “extrems” i, per això, sosté que “no mostra la veritable realitat del tema”. En resposta a la pregunta que obre el reportatge sobre si el castellà està en perill d’extinció a Catalunya, el conseller madrileny assegura que no i afegeix que no té sentit fer-se aquesta pregunta. “No estic d’acord amb el fons del reportatge però encara menys amb l’oportunitat d’emetre’l abans de les eleccions, ha sentenciat, abans de deixar clar que aquestes declaracions demostren la independència total de Telemadrid respecte al govern d’Esperanza Aguirre.
D’altra banda, preguntat per si no fa entrevistes als mitjans del grup Prisa “per convicció”, Santiago Fisas diu que no les accepta perquè és un “militant disciplinat “ i afirma que en un partit “s’ha d’estar a les verdes i a les madures”.
Anar al contingut