Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Demà, dimarts, a partir de les 8.00

El conseller d'Afers Exteriors Ernest Maragall i l'exconsellera Irene Rigau, a "El matins"

Demà, dimarts, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el conseller d'Afers Exteriors, Ernest Maragall. Serà abans de marxar cap a Washington per inaugurar, dimecres, la delegació de la Generalitat.

Després de la sentència del Tribunal de Comptes pel 9N, Lídia Heredia també entrevistarà l'exconsellera Irene Rigau, una de les condemnades a pagar les despeses de la consulta.

L'historiador Borja de Riquer presentarà el llibre "Història mundial de Catalunya", on un centenar d'autors expliquen com ens veuen des de l'exterior.

A la tertúlia hi participaran Míriam Hatibi, Montserrat Nebrera i Josep Lluís Carod-Rovira i, des de Madrid, hi intervindrà el fiscal emèrit del Tribunal Suprem José Antonio Martín Pallín.

El programa, a més, estarà pendent de la declaració al jutjat de policies nacionals per les intervencions l'1 d'octubre.

El periodista i escriptor Sergio del Molino parlarà de "Lugares fuera de sitio", el llibre on s'endinsa en la geografia peninsular després de l'èxit de "La España vacía" i Sergi Pàmies aportarà el seu personal punt de vista sobre l'estrès que provoca la falta de temps.

I "Els matins" acabarà amb la presència de David Selvas i Pere Arquillué per presentar l'ambiciós muntatge d'"Àngels a Amèrica" al Lliure.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut