El Consell de Govern de la CCMA separa del càrrec el director de Catalunya Ràdio

El canvi s'emmarca en el procés de transformació de la CCMA com a empresa única de mitjans

El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, a proposta del seu president, ha adoptat en la sessió d'avui l'acord de separar del càrrec el director del grup d'emissores de ràdio de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA, Fèlix Riera, i agrair-li la dedicació i els serveis prestats durant els tres anys en què ha estat al capdavant del projecte radiofònic corporatiu.

Aquesta actuació s'emmarca en el procés de reorganització gradual de la Corporació iniciat els últims anys, a partir d'una concepció empresarial basada en una única societat de mitjans, resultat de la fusió de Televisió de Catalunya, SA i Catalunya Ràdio SRG, SA, juntament amb altres societats filials de la CCMA. L'objectiu és superar la gestió tradicional dels mitjans, a través de potenciar la creació i difusió de continguts de manera transversal per a tots els àmbits de la CCMA, atenent a les dinàmiques de consum actuals i amb un increment en l'eficiència dels recursos disponibles.

El nou model, que simplifica l'estructura directiva empresarial, ha de permetre assolir aquests objectius per potenciar les missions de servei públic de la CCMA i garantir-ne la viabilitat en el futur.

ccma.cat

Anar al contingut