Concurs de Castells de Tarragona.
Concurs de Castells de Tarragona.
Diumenge, a les 19.15

El Concurs de Castells de Tarragona, a TV3 i Catalunya Ràdio

Aquest diumenge, a les 19.15, TV3 emetrà un resum dels millors moments del Concurs de Castells de Tarragona. El programa "El suplement", de Catalunya Ràdio, amb Roger Escapa, hi connectarà a les 10 del matí en l'especial "Concurs de Castells". Catalunya Informació hi connectarà cada hora i en el moment dels castells més destacats.

Les dotze millors colles del país es disputen la cita bianual del Concurs de Castells de Tarragona. És l'única vegada que els punts i les posicions determinen el resultat d'una actuació i totes les colles hi volen portar els seus màxims.

Els Castellers de Vilafranca són els màxims defensors del títol, que guanyen interrompudament des del 2012, però la Colla Vella dels Xiquets de Valls arriben amb força, són els favorits per aquesta edició, en què podria haver-hi una sorpresa. La Colla Jove Xiquets de Tarragona i la colla Joves Xiquets de Valls són les altres dues colles que opten a una bona posició a la taula final i, qui sap, si també a aixecar el trofeu.

La diada a TV3

El resum de la diada, que començarà a les 19.15, el presentarà Toni Comas i Jordi Còdol tindrà els comentaris d'Aina Mallol, Quico Domènech i Joan Beumala. A plaça, el seguiment el farà Anna Vallhonesta i Àlex Alonso, que copsaran l'ambient i les opinions dels protagonistes.

La diada, també a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

"El suplement", amb Roger Escapa, farà un programa especial "Concurs de castells" a partir de les 10.00 i fins que s'acabi el concurs, en directe des de la Tarraco Arena Plaça. Ernest Benach en faran els comentaris, i Josep Almirall i David Prats, del programa "3 rondes", de Catalunya Informació, seran els narradors del Concurs.

Catalunya Informació hi connectarà cada mitja hora i en el moment dels castells més destacats.

El Concurs de Castells de Tarragona és una cita més que La Xarxa de Comunicació Local i Televisió de Catalunya coprodueixen aquesta temporada, en una suma d'esforços per donar més difusió als castells. Així, les grans cites del calendari casteller obtenen major visibilitat gràcies a aquest acord de fa quatre anys.

tv3.cat
Anar al contingut