El concert del grup Gai Saber, aquest divendres, 6 de març, en directe al web d'iCat fm

L'emissora iCat fm transmetrà a través del seu web (www.icatfm.cat) el concert que oferirà el grup occità Gai Saber en el marc del Festival Folk Tradicionàrius, aquest divendres, des del Centre Artesà Tradicionàrius

L'emissora iCat fm transmetrà aquest divendres, 6 de març, a les 10 del vespre, a través del seu web (www.icatfm.cat) el concert del grup occitanopiemontès Gai Saber a la XXII Edició del Festival Folk Tradicionàrius. Els internautes podran seguir l'actuació musical, amb imatge i so en directe.
L'equip de transmissions per internet d'iCat fm es traslladarà al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona, per presentar simultàniament dues ofertes al web de l'emissora. Així, els internautes podran triar entre la programació regular d'iCat fm, amb el programa "Cabaret elèctric", o bé la transmissió per internet del concert de Gai Saber.
Gai Saber és un grup musical de les valls del Piemont italià on encara es parla l'antiga llengua d'oc, i inspira la seva música en la tradició oral i en els ritmes dels balls occitans. Aquest concert, La fàbrica occitana, uneix la música i les imatges des d'una perspectiva multimèdia i ja s'ha presentat amb èxit a diversos països.

Anar al contingut