El Club Super3 tanca el 2017 amb la participació més alta de la seva història

Durant l'any 2017, més de 75.000 súpers han participat en algun dels concursos del Club Super3, que arriba a la participació més alta des del seu naixement. També bat el rècord de noves incorporacions, amb més de 53.000 altes, la millor xifra dels últims 12 anys. Actualment, al voltant del 40% de nens i nenes fins a 14 anys que viuen a Catalunya formen part del Super3.
Superactivitat del Club Super3 a la neu

Superactivitat del Club Super3 a la neu

Rècord de participació i de noves incorporacions

Durant el 2017, més 75.000 súpers han participat en algun dels concursos del Super3, la xifra més alta de participació des del naixement del club, l'any 1991.

Pel que fa als nous socis del club, el 2017 també bat el rècord, ja que s'han assolit més de 53.000 nous súpers, el nombre d'altes més elevat dels últims 12 anys. A més, destaca la gran quantitat de membres que té el Club Super3: al voltant del 40% del total de nens i nenes de Catalunya que tenen entre 0 i 14 anys són súpers, una xifra que tendeix a l'alça.

 

Milers de súpers gaudeixen dels avantatges del club

Més de 50.000 súpers i les seves famílies han gaudit de les més de 200 activitats distribuïdes pel territori, a les quals els súpers tenen accés de manera gratuïta amb el carnet del Super3. El parc aquàtic Illa Fantasia, l'Aventura del Nautilus, el Museu Egipci de Barcelona o les aigües termals de Caldea són exemples de la diversitat d'activitats i temàtiques.

Una altra xifra important és la de més de 56.000 súpers que han fet ús dels cupons d'aniversari que reben a casa de part del Super3, conjuntament amb una felicitació dels personatges i dibuixos del canal. Entre tots els cupons regalats, destaquen les visites al Tibidabo, als Cinemes Full i al Zoo de Barcelona.

 

Més presència del Super3 al territori

El 2017 ha estat l'any de més presència al territori de la família del Super3, amb més de 20 sortides des del gener fins al desembre, que inclouen accions a Vic, Girona, València, Calonge, Pineda de Mar o Lleida, entre moltes altres.

El format "Supermogudes", en què membres de la família visiten col·lectius de súpers que fan activitats relacionades amb els valors i continguts del Super3, ha concentrat moltes d'aquestes sortides a poblacions com Tàrrega, Santa Maria d'Oló, Guissona o Sant Fruitós. Així mateix, les visites a hospitals catalans, que la coneguda família televisiva fa de la mà dels Pallapupas, els ha dut a hospitals de Sabadell, Tarragona o Sant Joan de Déu a Barcelona, entre d'altres.

També és important la presència de la família del Super3 a les "Supercurses" que han promogut l'esport en família a tot el país. Aquest any 2017, de rècord de presència en el territori, s'ha tancat amb la visita del Pau, el pare de la família, a tres biblioteques (Granollers, Sant Feliu de Llobregat i Reus). L'objectiu és promoure la lectura entre els més petits l'any en què el Super3 ha estrenat el projecte "Superbiblioteca".

 

super3.cat