"El club de la mitjanit", dijous des de Madrid

El programa es farà unes quaranta-vuit hores abans del clàssic i comptarà amb la col·laboració de diferents personatges relacionats amb el partit entre el Reial Madrid i el Barça i amb la premsa esportiva de madrilenya. El programa també entrevistarà el periodista José María García
Francesc Garriga

Francesc Garriga

Aquest dijous, 19 de novembre, a les 23.00, "El club de la mitjanit", amb Francesc Garriga, farà el programa des dels estudis de Catalunya Ràdio a  Madrid. Amb motiu del clàssic, ell es traslladarà a la capital espanyola amb el repte de sobreviure a diferents cara a cara, amb els periodistes esportius més carismàtics de la ciutat madrilenya.

Francesc Garriga, que va ser corresponsal d'esports a Madrid durant tres anys, es trobarà amb "els Manolos", Manolo Lama i Manolo Carreño, amb Josep Pedrerol i amb Paco González, i experimentarà la tornada de "Supergarcía" a la ràdio nocturna. José María García visitarà l'estudi de Catalunya Ràdio a partir de les onze de la nit.

A més d'aquest repte, el programa també obrirà les portes a diferents personatges del món de l'espectacle, dels esports, de la cultura i de la gastronomia per saber com viu cadascun els dies previs al partit més esperat de la temporada. 

"El club de la mitjanit" es fa cada dia de les 23.00 a la 1.00.

 

 

Catradio.cat/ElClubDeLaMitjanit

Facebook.com/ElClubDeLaMitjanit

Twitter.com/ElClubDeLaMitjanit