"El club de la mitjanit" demà es farà a Girona seguint la Volta Ciclista a Catalunya

El programa es farà a l'hotel AC Palau de Bellavista i comptarà, entre d'altres, amb la participació dels corredors de la cursa ciclista David de la Cruz, Alberto Losada, Eduard Prades i Marc Soler
Pere Escobar

Pere Escobar

"El club de la mitjanit", amb Pere Escobar, s'enfilarà demà dimecres a la bicicleta per participar a la Volta Ciclista a Catalunya. Aquest dimecres, tot l'equip del programa es trasllada a Girona, punt final de la tercera etapa de la cursa, per viure les hores prèvies de l'etapa reina que conduirà els corredors des de Tona fins a la Molina.

Pere Escobar s'envoltarà dels quatre corredors catalans que disputen la competició: David de la Cruz, Alberto Losada, Eduard Prades i Marc Soler, a més de l'organitzador, Rubén Peris, un aficionat que té una de les col·leccions de mallots més importants de tot el món, i també passarà pel programa un dels millors ciclistes del món, el nom del qual no es desvelarà fins al final.

Però a més del ciclisme, "El club de la mitjanit" també posarà l'accent en l'esport gironí. En aquest terreny, Pere Escobar rebrà, entre d'altres, Oriol Alzina, l'home clau de l'èxit del Llagostera, l'equip revelació de la Segona Divisió de futbol; Francesc Rebled, el president del Girona, equip que demà mateix disputarà la final de la Copa Catalunya, i  algunes de les jugadores de l'Uni Girona, equip de bàsquet que ja s'ha classificat per al play-off de la Lliga femenina.

Tot això sense oblidar-se que demà, teòricament, s'anunciarà la seu de la final de la Copa del Rei de futbol. A "El club" també es valorarà l'escenari elegit.

El programa es farà des de l'hotel AC Palau de Bellavista, on tothom que vingui podrà compartir també una estona amb Ricard Torquemada, Quique Guasch, Isaac Vilalta i tot l'equip del programa.

 

Catradio.cat/club

Facebook.com/elclubdelamitjanit

Twitter.com/clubmitjanit