"El club de la mitjanit" de Catalunya Ràdio fa demà un programa especial dedicat al món de la vela

Pere Escobar i els seus convidats analitzaran l'actualitat d'aquest esport a partir de les onze de la nit en un programa en directe des del restaurant 7 Portes de Barcelona.

El club de la mitjanit, amb Pere Escobar, dedicarà el programa de demà divendres, 4 de novembre, a la vela, un dels esports que ha donat més alegries a Catalunya en campionats d'Europa, del món i en Jocs Olímpics.

El programa esportiu de les nits de Catalunya Ràdio comptarà, entre d'altres, amb Josep Maria Van der Ploeg, Natalia Vía-Dufresne, José Luis Doreste, Gisela Pulido, Carlos Robles i Sílvia Mas.

El programa coincideix amb la Setmana Catalana de Vela i amb el lliurament dels premis Vela d'Or que es farà al restaurant 7 Portes de Barcelona, que, aquest any, commemora el seu 175è aniversari.

Pere Escobar analitzarà en directe amb els convidats la situació actual d'aquest esport des d'un dels restaurants més històrics i prestigiosos de Catalunya, que aquest any ha rebut la Medalla d'Or al Mèrit Civil i que aquest divendres també descobrirà la seva vinculació amb l'esport: si té molts esportistes entre els seus clients habituals, si s'ha cuinat en els seus salons algun dels grans fitxatges futbolístics, etc.

Durant el programa també es parlarà de l'actualitat esportiva del dia, es farà l'anàlisi de la jornada del cap de setmana amb els partits Athletic de Bilbao - Barça i Espanyol – Vila-real, el debut del Madrid en l'horari de les dotze del migdia, i l'últim Gran Premi de motociclisme de la temporada.

El club de la mitjanit s'emet de diumenge a divendres, de les onze de la nit a la una de la matinada.


catradio.cat/
Anar al contingut