Premi Salvador Escamilla per al "Catalunya vespre"
Premi Salvador Escamilla per al "Catalunya vespre"

El "Catalunya vespre" recull el Premi Salvador Escamilla de l'Acadèmia Catalana de la Ràdio

Kílian Sebrià i Óscar Fernández  van recollir aquest dijous al vespre el guardó al millor programa de ràdio pública, que reconeix la innovació de l'informatiu que editen i presenten a Catalunya Ràdio. Durant la gala d'entrega dels Premis de l'Acadèmia Catalana de la Ràdio, tots dos van agrair el reconeixement en nom de l'equip dels Serveis Informatius i d'Esports.

L'informatiu "Catalunya vespre" va rebre el Premi Salvador Escamilla 2016 al CaixaForum de Barcelona, durant el lliurament dels Premis de l'Acadèmia Catalana de les Arts i Ciències de la Ràdio. L'acte es va fer en el marc de la gala del festival internacional de publicitat social Publifestival, presentada per José María Íñigo.

Durant la vetllada, David Escamilla va entregar el guardó que ret homenatge al seu pare destacant la innovació del "Catalunya vespre", que editen i presenten Kílian Sebrià i Óscar Fernández: "És un informatiu que vesteix de colors les ones de la ràdio pública. Els dos editors d'aquest programa cada dia ens expliquen les notícies d'una manera diferent, amb riquesa de matisos i amb moltes perspectives, amb innovació en la informació".

El "Catalunya vespre" s'emet de dilluns a divendres, de les 19.00 a les 22.00, amb Kílian Sebrià i Òscar Fernández. Els Serveis Informatius i d'Esports, amb periodistes, delegacions arreu del territori i corresponsals a les principals ciutats d'Europa, els Estats Units i Àsia, estan a disposició dels oients, per posar-los al dia de l'actualitat i donar-los arguments per a l'anàlisi.

 

catradio.cat/catalunyavespre

facebook.com/catvespre

twitter.com/catvespre

 

Anar al contingut