El canal Super3 promou les llengües estrangeres amb "It's amazing"

El canal Super3 posa en marxa el dilluns 27 de març "It's amazing", una nova iniciativa per promoure l'aprenentatge de diferents llengües, a més de l'anglès. La família del Super3 farà gags musicals en diferents idiomes i els súpers d'arreu del territori protagonitzaran un nou format amb paraules de la seva llengua materna. A més, el web del Super3 ja ha posat en marxa el videojoc "Amazing Supercity", que fa sevir l'anglès per poder avançar en el joc.

"It's amazing" és el títol de la darrera cançó del Fluski, que forma part del disc "Arkandú" i que parla del valor de conèixer moltes llengües. Ara, aquest tema musical és també la banda sonora del projecte que posa en marxa el Super3 per promoure l'aprenentatge de les llengües estrangeres, a més de l'anglès: francès, italià, japonès...

A partir del dilluns 27, la família del Super3 protagonitzarà els gags musicals "It's amazing". Seguint l'estil de vídeos virals gravats amb estètica mòbil, la família del Super3 farà playback de les cançons d'obertura i tancament d'algunes sèries en la seva versió original i se subtitularan aquests temes en format karaoke. Per començar, aquests gags de la família faran servir les cançons originals de les sèries "Els germans Kratt", "Dora, l'exploradora" i "Kung Fu Panda", que són en anglès; "Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir", en francès, i de "Doraemon", en japonès. A més, la família del Super3 apareixerà en els molinets que s'emetran just abans d'aquestes sèries durant l'emissió al canal Super3 i que explicaran que es poden seguir també en versió original si es prem el botó del dual.

Els súpers també participaran en el projecte "It's amazing" a través d'un nou format protagonitzat per súpers d'arreu del territori. En aquests espais de format curt, un nen o una nena explicaran mitjançant un petit joc/concurs una paraula d'una llengua estrangera que li és molt propera perquè forma part de la seva llengua materna o paterna.

El web del Super3, super3.cat, s'ha afegit a aquesta iniciativa amb el videojoc "Amazing Supercity", que fa servir l'anglès per donar pistes i anar avançant en la consecució d'objectius. El joc està disponible per a mòbils, tauletes i ordinadors.

Tots els vídeos relacionats amb "It's amazing" també estaran disponibles al web super3.cat i a l'aplicació de vídeos del canal Super3.

super3.cat

Anar al contingut