El canal Super3 fomenta la lectura i els llibres infantils amb la "Superbiblioteca"

Demà, 1 d'abril, el canal Super3 posa en marxa de manera permanent al web la "Superbiblioteca", un espai de consulta de llibres infantils de referència durant tot l'any que vol fomentar la participació dels súpers a través de les recomanacions de llibres. Les dues elfes de la família del Super3, la Nenúfar i la Matoll, seran les amfitriones d'aquesta iniciativa.

El Super3 continua donant suport a la lectura i els llibres infantils a través de la "Superbiblioteca", una pàgina especial del web del Super3 amb recomanacions de llibres que fa temps que es posa en marxa per Sant Jordi i que ara funcionarà de manera permanent durant tot l'any.

La història de la "Superbiblioteca" comença quan la Nenúfar i la Matoll descobreixen una superbiblioteca màgica a les golfes de la casa on viuen. Les dues noves elfes de la família del Super3 s'adonen que també poden fer aparèixer súpers reals a les golfes de manera màgica. Així, els súpers que enviïn videorecomanacions de llibres a la "Superbiblioteca" tindran l'oportunitat de "viatjar" dins la casa del Super3 i conèixer-ne els personatges. A més, aquests vídeos es podran veure durant la programació del canal Super3.

A partir de demà, el web del Super3, super3.cat, oferirà una selecció de llibres per fomentar la lectura entre els súpers. La "Superbiblioteca" és un aparador virtual que recull l'oferta literària infantil, ordenada per edats  (+3, +6, +8 i +10), i que té una gran acollida entre els súpers i les seves famílies.

Aquest any, amb dues amfitriones molt especials, la Nenúfar i la Matoll, la "Superbiblioteca" serà una secció permanent a la web i tindrà tres moments en què serà especialment destacada: Sant Jordi, estiu i Nadal. La "Superbiblioteca", però, s'actualitzarà amb una proposta editorial mensual per edat.

La "Superbiblioteca", a més de mostrar una selecció de llibres, acollirà els vídeos enviats pels súpers amb recomanacions de llibres.

super3.cat

super3.cat/superbiblioteca

Anar al contingut