El canal Super3 fa una crida a participar en el concurs "Fes la mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017"

TV3 i la Fundació Tarragona 2017 han signat avui un conveni de col·laboració per promocionar aquest concurs, que servirà per trobar un dibuix que sigui la base del disseny definitiu de la mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Fins al 30 de juny, tots els súpers poden participar en el concurs "Fes la mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017" i presentar-hi els seus dibuixos. Entre totes les propostes, l'organització de Tarragona 2017 acabarà escollint un dibuix que servirà d'inspiració per al disseny definitiu de la mascota de Tarragona 2017. D'aquesta manera, la mascota dels Jocs Mediterranis naixerà de la idea dels més petits.

Aquest mati, Eugeni Sallent, director de TV3, i Javier Vilamayor, comissionat d'alcaldia de l'Ajuntament de Tarragona per als Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i membre del Comitè Organitzador dels Jocs, han firmat un conveni de col·laboració centrat en la promoció d'aquest concurs.

A finals d'aquest any 2015 es farà una celebració per presentar oficialment la mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

 

tv3.cat

super3.cat

super3.cat/superactivitats