El canal Super3 estrena web, l'app del carnet Super3 i un canal de YouTube

L'oferta digital del canal Super3 fa un important pas endavant amb l'estrena d'un nou web, totalment accessible a través de mòbils i tauletes, una app del carnet Super3, que permetrà portar el carnet de súper també al mòbil, i un canal de YouTube que donarà més difusió als vídeos del Super3. A partir d'ara, a més, fer-se el carnet del Super3 serà més fàcil, ja que tot el procés per fer-se súper serà cent per cent digital, ja sigui a través del web o de la nova app.

A partir d'ara, fer-se el carnet del Super3 serà molt més ràpid i senzill, ja que el tràmit ja es pot fer completament en línia, ja sigui a través del web del Super3 o de la nova app "Super3 Carnet". A més del carnet físic, que tots els súpers continuaran rebent a casa, el carnet del Super3 també es pot portar al mòbil o a la tauleta gràcies a la nova app "Super3 Carnet" .

A aquesta novetat, cal afegir-hi la renovació del web del canal Super3, super3.cat, que, a més de tenir un nou disseny i millores en la navegació, està completament adaptat per a dispositius mòbils. Aquestes estrenes es completen amb la posada en marxa d'un canal de YouTube del Super3.

El carnet de súper, ara digital i al mòbil

Una de les novetats més rellevants és l'arribada del carnet digital del Super3, ja que a partir d'ara es pot obtenir de manera immediata tant a través del web com de la nova app "Super3 Carnet". A més de poder tramitar-lo en línia, els pares i mares també el podran portar al mòbil i començar a fer-lo servir des del primer moment. Aquesta novetat no substitueix el carnet físic, que continuarà sent vàlid i que els nous socis continuaran rebent a casa com fins ara.

La nova app "Super3 Carnet" està disponible per a sistemes iOS i Android, i es pot descarregar des dels mercats corresponents, iTunes i Google Play. L'app és gratuïta i no cal ser súper per tenir-la. Un cop descarregada, es pot associar a un o tants carnets de súper com es tinguin.

Amb la nova app "Super3 Carnet", les mares i els pares dels súpers poden accedir a tots els avantatges del Club també amb el carnet que ja poden dur al mòbil. La nova aplicació permet, a més de portar el carnet de súper al mòbil, fer-se súper en línia i de manera  immediata, participar en els concursos i accions del Super3 i tenir tota la informació de les 200 activitats gratuïtes que el Super3 té a tot el territori. Gràcies a la geolocalització del mòbil, els usuaris podran veure al moment quines són les superactivitats que tenen més a prop.

Aquesta nova app s'afegeix a l'altra app del Super3, estrenada la tardor passada i enfocada al consum de vídeo de les sèries i programes del canal. Aquesta aplicació per a mòbils i tauletes, guanyadora d'un premi en la darrera edició dels Premis Zapping, ofereix diferents opcions: els vídeos del canal (sèries i programes), l'oferta musical del Super3 i les versions en anglès de les millors sèries. Els usuaris també poden trobar els vídeos desitjats a través d'un cercador. Finalment cal destacar l'opció de control parental que permet filtrar les sèries per franges d'edat i establir un màxim de temps de consum.

Un web nou, per veure al mòbil, a la tauleta o l'ordinador

El canal Super3 ha renovat completament el seu web, que ara és del tot accessible a través de mòbils i tauletes.

El nou web del Super3 simplifica l'accés als continguts clau del canal, facilita l'accés als vídeos i ofereix més interactivitat entre els súpers i les cares del canal a través de la Superxarxa. A més, des del nou web es podrà donar d'alta un nou súper de manera immediata, una novetat que segur que és molt ben rebuda per les famílies, ja que aquest tràmit és des d'ara molt més simple, còmode i ràpid.

El nou web, testat primer per nens i nenes

Abans de la seva estrena, el nou web del Super3 ha estat testat per 150 nens i nenes, d'entre 6 i 8 anys, de diferents centres escolars de Catalunya: Escola Puigberenguer (Manresa), l'Avenç (Sant Cugat), Claret (Barcelona) i Vedruna de Gràcia (Barcelona).

Per fer el nou web del Super3, s'ha treballant en col·laboració amb aquestes escoles per tal que els nenes i nenes poguessin provar-lo com a usuaris i així poder fer correccions i adequar-lo per a una millor experiència.

Les diverses proves es van fer amb mòbil, tauleta i ordinador portàtil. D'altra banda, les tasques d'avaluació es van adaptar a les edats i a la capacitat de lectura i escriptura dels nens.

Canal de YouTube

El Super3 també estrena un canal a YouTube per tal que els seus continguts arribin al major nombre d'usuaris. Aquest nou canal oferirà els videoclips del Super3, els espectacles de la Festa dels Súpers, un recull dels millors gags de la família del Super3, així com les històries i les cançons del "Mic". Aquests continguts s'aniran ampliant gradualment.

El consum del canal del Super3 a internet

Els programes i sèries del canal Super3 tenen un gran seguiment a internet. El web super3.cat té un consum mitjà mensual de 190.000 usuaris únics i de 3.000.000 de pàgines vistes. Un dels pics d'audiència coincideix amb la Festa dels Súpers. A la darrera edició del mes d'octubre passat el consum va ser de 250.000 usuaris únics i 3.500.000 de pàgines vistes.

El consum dels vídeos infantils (que també poden ser reproduïts a través del portal ccma.cat, i del servei a la carta de les apps i televisors connectats) té una mitjana mensual de gairebé 100.000 usuaris únics i 750.000 reproduccions. L'any 2015 es van fer gairebé 9.000.000 de reproduccions.

Cal destacar que el 45% dels vídeos del Super3 són reproduïts a través de les aplicacions de telèfons mòbils i tauletes; el 42%, a través de portals web, i el 13% a través dels televisors connectats.

Pel que fa al consum de vídeo a través de les apps del Super3, el creixement és important, ja que ha passat de gairebé 275.000 reproduccions l'octubre del 2015, a gairebé 600.000 reproduccions l'abril del 2016.

Des de l'estrena de la nova app de vídeos del Super3, el mes d'octubre passat, s'ha invertit la tendència de consum pel que fa als dispositius des dels quals s'utilitza i les tauletes han guanyat posicions respectes als mòbils. El mes d'abril passat, el 54% del consum es va fer a través de tauletes i el 42%, a través dels telèfons mòbils.

super3.cat

youtube.com/channel/UCAJJ-Y7IxDDG5igW4gnXUUg

 

Anar al contingut