El canal Super3 estrena "Tex", coproduïda per TV3

El 2 de novembre arriba al canal Super3 la nova sèrie "Tex", que es podrà veure de dilluns a divendres a partir de les 18.25. Es tracta d'una producció d'animació que té com protagonista un burro detectiu en una comunitat d'objectes reciclats.

El canal Super3 estrenarà el dimecres 2 de novembre la sèrie "Tex", coproduïda per TV3, Neptuno Films i Zhong Dong. Aquesta producció d'animació consta de 52 capítols, de 12 minuts de durada, i té com a protagonista en Tex, un burro detectiu. Les absurdes aventures d'en Tex, que giren al voltant de les investigacions que fa a la seva comunitat, es podran veure de dilluns a divendres, al voltant de les 18.25.

L'originalitat del projecte resideix en la confecció dels personatges, ja que tots estan realitzats amb materials reciclats.

Sinopsi

En Tex és un burro una mica despistat i una mica més babau. El seu ofici és el de detectiu i és qui s'encarrega d'investigar tot allò que és estrany en una curiosa comunitat en què tots els habitants estan fets d'objectes reciclats. Així doncs, en Tex haurà de descobrir qui ha robat les ratlles de la zebra Àfrica o les pedres que fan de closca a la tortuga Berta, o qui ha llançat aigua sobre la gata Felina, que està feta de llana i s'ha encongit...  Com es pot veure, en Tex és un detectiu diferent per a uns casos molt particulars.

super3.cat

Anar al contingut