El canal Super3 estrena "Supermogudes"

El dilluns 16 de novembre, el canal Super3 estrenarà el nou espai "Supermogudes", que s'emetrà en multidifusió en diferents dies i hores de la setmana i que també es podrà trobar al web super3.cat i a la nova app del Super3. Aquest nou format estarà protagonitzat pels personatges de la família del Super3 i per grups de súpers que fan alguna activitat relacionada amb el Super3 arreu del territori.

"Supermogudes" s'estrenarà al canal Super3 dilluns i es podrà veure repartit en diferents horaris, entre les sèries de dibuixos animats. Es tracta d'un nou format curt i participatiu del canal Super3, protagonitzat per nens i nenes i pels personatges de la família del Super3, que pretén mostrar la varietat d'activitats que fan els súpers -arreu del territori i habitualment en grup- relacionades amb els continguts del Super3 i els seus valors positius.

El desencadenant de l'acció de cada capítol de "Supermogudes", i un dels atractius d'aquest format de tres minuts, és la visita per sorpresa d'un personatge de la família del Super3 a un grup de súpers que hagin organitzat alguna "Supermoguda" pel territori relacionada amb el Super3 o amb  els continguts positius que se li associen.

D'aquesta manera, en les primeres edicions es podrà veure com la Pati Pla visita per sorpresa una coral infantil d'Horta que canta "Connectem"; com el Pau es presenta en una actuació de la cobla jove de Palafolls que ha fet una versió sardanística de les cançons "Kuku Mamba" i "Superaventura"; com l'Àlex i el Sr. Pla visiten una escola de Torroella de Montgrí on celebren un "Super English Day"; com la Lila i la Pati Pla van a una escola de Blanes on dediquen una jornada a saber com es viu amb una discapacitat -i acaben cantant el "Tots som súpers" amb llenguatge de signes-; o com el Fluski, la Pati Pla i el Biri Biri visiten un centre TEA (Trastorn de l'Espectre Autista) de Manresa on els nens fan moltes activitats relacionades amb els personatges del Super3.

El web del Super3, super3.cat, tindrà un espai dedicat a les "Supermogudes" perquè els súpers pugin explicar quina "Supermoguda" estan muntant i així tenir la possibilitat de ser un dels afortunats que rep la visita dels personatges de la família del Super3 per sorpresa. A més, super3.cat publicarà tots els vídeos de les "Supermogudes" que s'han emès.

super3.cat

super3.cat/elmondelssupers

Anar al contingut