El canal Super3 estrena les seccions "English" i "Música" al servei a la carta per a televisors intel·ligents

El canal Super3 estrena les seccions "English" i "Música" al servei a la carta per a televisors intel·ligents

El servei d'HbbTV del canal Super3, que es va estrenar el juliol passat, incorpora dues noves seccions, que s'afegeixen als programes i sèries del canal que els súpers poden veure a la carta des del seu televisor connectat. A partir d'ara, el servei inclou també els programes i les sèries en llengua anglesa, dins de la secció "English", i clips i actuacions musicals, a la secció "Música". Per accedir al servei a la carta només cal clicar el botó vermell del comandament a distància del televisor intel·ligent. Des de la seva posada en marxa, el consum de vídeo en aquesta plataforma no ha parat de créixer.

Des del mes de juliol, els programes i les sèries del canal Super3 també estan disponibles al servei a la carta HbbTV per a televisors connectats a internet. Ara, aquests espais també es podran veure en anglès, gràcies a la incorporació de la secció "English" en aquest servei a la carta. Això permetrà als súpers poder veure les seves sèries preferides en anglès i també gaudir del contingut en aquesta llengua que es prepara des dels programes del Super3, com ara "Una mà de contes" o "Fish&Chips". D'aquesta manera, el canal Super3 reforça la seva aposta per la difusió de la llengua anglesa entre els súpers i s'afegeix a altres iniciatives impulsades pel Super3 en aquest sentit, com el ja esmentat concurs d'anglès "Fish&Chips" o les accions englobades en el "Super English Day" o en el mes recent "It's Amazing".

L'any 2013, el canal Super3 va introduir la llengua anglesa en la programació habitual d'una manera molt àmplia dins del "Super English Day". Bona part de les sèries d'animació del canal es poden seguir en anglès tant per pantalla com al web si s'opta pel sistema dual. Així mateix, a banda del concurs "Fish&Chips", l'anglès és molt present als diferents programes de producció pròpia del canal, com les històries de la família del Super3, "Una mà de contes", "MIC", "Info K" o "Rat Rank". El web del Super3, super3.cat, també inclou una secció específica que aglutina tots els programes i sèries que es poden veure en anglès. Aquest any 2017, el canal Super3 ha posat en marxa la iniciativa "It's Amazing", que promou l'aprenentatge de diferents llengües, a més de l'anglès.

La segona secció que estrena el servei a la carta del Super3 és la de "Música" i inclou els videoclips de la família del Super3, totes les actuacions musicals de la Festa dels Súpers i també els videoclips dels SP3, el grup musical del Super3.

La música també és un dels àmbits que formen part de l'ampli univers del Super3 des dels seus inicis, amb l'edició de discos d'èxit, com l'últim treball "Tenim el poder", o de les actuacions de la família del Super3 i del grup SP3 per tot el territori i, molt especialment, a la Festa del Súpers.

Des que es va estrenar el servei a la carta HbbTV del Super3 per a televisors connectats, el mes de juliol, el consum de vídeo en aquesta plataforma no ha parat de créixer i ja iguala el consum de vídeo de l'app del Super3. Per exemple, durant el mes d'octubre hi han accedit 31.000 usuaris únics, que han fet un total de 329.000 reproduccions de vídeo. Els vídeos dels Super3 més vistos el mes passat a través d'aquesta plataforma van ser els de la sèrie d'animació "Els germans Kratt", amb 36.500 reproduccions, i els de La Festa dels Súpers, amb 34.500.

 

Anar al contingut