Cistella de bàsquet
Cistella de bàsquet
Bàsquet

El canal Esport3 estrena "Zona Eurolliga" en una setmana de dues jornades i un Barça-Madrid

El debut del programa, presentat per Xavier Bardolet, serà aquest dimecres, a partir de les 18.45, en un format que completarà la transmissió del partit, a càrrec de Jordi Robirosa i Nacho Solozábal

Divendres, el clàssic també es podrà seguir per Catalunya Ràdio, a partir de les 20.45, amb la narració d'Ernest Macià

Aquesta setmana es tornarà a viure una jornada doble de la màxima competició continental de bàsquet i Esport3 la rep amb una novetat important. "Zona Eurolliga" debutarà amb motiu del partit entre l'Olympiacos i el FC Barcelona Lassa, que es disputarà demà, dimecres, a les 18.45, un quart d'hora abans de començar l'enfrontament i durant el descans. Aquest nou format de programa, presentat per Xavier Bardolet i amb la presència al plató de Jordi Trias, completarà la transmissió del partit a càrrec de Jordi Robirosa, amb comentaris des del Pireu, i de Nacho Solozábal.

Després d'aquest partit, demà a les 21.00, Esport3 transmetrà el Reial Madrid-Panathinaikos, amb el retorn de Xavier Pascual al pavelló de la comunitat madrilenya, però assegut a la banqueta del conjunt grec. Els comentaris seran de Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal.

Dijous, per primer cop aquesta temporada, Esport3 transmetrà en directe un partit del Baskonia, a les 21.00, amb els comentaris seran de Joan Ferran i Nacho Solozábal. Els vitorians, que estan fent una temporada excel·lent, s'enfrontaran al Bamberg alemany en un duel en què tots dos equips ja comencen a pensar en els play-off.

Divendres, a partir de les 20.30, Esport3 farà una completa prèvia del partit dels partits, del FC Barcelona Lassa contra el Reial Madrid, en què un Barça amb baixes importants buscarà reeditar l'èpica victòria de fa dues setmanes a la Lliga ACB. La narració anirà a càrrec de Jordi Robirosa, Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal.

Aquest partit també serà transmès per Catalunya Ràdio, a partir de les 20.45, amb l'equip del programa "Tot gira", dirigit per David Clupés. La narració anirà a càrrec d'Ernest Macià, amb els comentaris de Carme Lluveras, Eudald SerraDavid Ubach.

tv3.cat

esport3.cat

catradio.cat

catradio.cat/totgira

Anar al contingut