El Canadà i el Regne Unit, noves parades de "Cases d'algú"

Demà, dijous, a les 22.35, TV3 estrena el tercer capítol de "Cases d'algú", presentat per Joan Maria Pou, en què el periodista recorre el món per conèixer històries de personatges anònims que han visitat Catalunya. Ottawa i Londres seran les ciutats on Joan Maria Pou trobarà els seus nous amfitrions.

La primera amfitriona d'aquest capítol és l'Stéphanie, d'Ottawa, una canadenca que acaba de fer una gestació subrogada. En Pou coneixerà l'Ian, el seu fill de 7 anys, i el Diego, el seu gos, i intentarà desxifrar els motius que poden portar una dona a tenir un fill per a algú altre. Amb l'Stéphanie, en Pou visitarà un dels parcs per a gossos més grans del món, farà els deures a la classe de l'Ian i haurà de demostrar la seva punteria en el llançament de... destrals!

I després de passar uns dies al Canadà, en Pou viatjarà fins a la capital del Regne Unit. Allà descobrirà que viure a Londres i canviar de barri cada setmana és possible. L'hi explicarà en James, un londinenc que treballa d'arquitecte, que és "marine" a la reserva i que viu flotant pels canals de Londres. Però el gran mèrit d'en James no és que s'entreni amb botes militars i una motxilla de deu tones, ni que ensenyi un cementiri victorià com si fos casa seva, sinó que es va construir tot sol l'embarcació on ara viu amb la seva xicota. Sense revelar res més, només direm que en Pou suarà la cansalada com si fos a l'exèrcit.

El programa

"Cases d'algú" és el nou espai de TV3 que cada setmana coneixerà meravelloses històries de la mà de gent d'arreu del món, personatges anònims que li obriran les portes de casa seva per convertir-se en uns amfitrions molt especials durant dos dies.

Aquest no és un programa de viatges. Més aviat és un intercanvi d'experiències, de costums, de diferents maneres d'entendre la vida. També descobrirà racons del món poc coneguts, però que representen part imprescindible de les vides dels protagonistes.

"Cases d'algú", basat en el format belga "Be my guest", és una producció de Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de DLO Producciones i Alça Manela.

tv3.cat/casesdalgu

facebook.com/casesdalgutv3

twitter.com/casesdalgutv3

instagram.com/casesdalgutv3/

Anar al contingut