El Campionat DTM, des de Nuremberg, a Esport3

Aquest cap de setmana se celebren la setena i vuitena curses del campionat DTM d'aquest any, en el circuit urbà de Norising, a Nuremberg. Les dues proves es podran seguir en directe per Esport3, demà i diumenge, a les 13.30

El campionat DTM es la competició més mediàtica que es fa a Europa després de la Fórmula 1. El campionat d'aquest any consta de 9 reunions i 18 curses. De moment se n'han disputat sis, i el líder de la competició és el pilot alemany de BMW Timo Glock, que té un avantatge d'11 punts sobre el pilot anglès de Mercedes Gary Paffett.  Paul di Resta, també amb Mercedes, ocupa el tercer lloc. El pilot català Dani Juncadella participa en la competició amb un dels Mercedes de l'equip oficial.

En el Campionat DTM a cada reunió es disputen dues curses, en què els pilots estan obligats a dur a terme almenys una aturada a boxes per canviar pneumàtics, fet que afegeix un ingredient d'emoció suplementari a les carreres per l'estratègia dels equips.

El circuit de Norising, a la ciutat de Nuremberg a Alemanya, disposa d'un traçat de 2.300 metres amb rectes llargues i frenades que fan que els avançaments i els xocs siguin nombrosos al llarg de les curses. Fins ara han visitat els circuits de Hockenheim, Lausitzring i Hungaroring (Hongria) , i després de Norising encara es disputaran curses a Zandvoort (Holanda), Brands Hacht (Anglaterra), Misano (Itàlia), Nurburgring, Spielberg (Àustria) i Hockenheim, on com cada temporada comença i acaba la competició.

Els aficionats podran seguir totes les carreres per Esport3 i el web esport3.cat. Els comentaris seran de Francesc Rosés i Toni Cadenas.

esport3.cat

Anar al contingut