El Barcelona Open Banc de Sabadell, 65è Trofeu Comte de Godó, a Esport3 i Catalunya Ràdio

Esport3 emetrà en directe cada dia els partits més interessants del Trofeu Comte de Godó, torneig que es disputarà a Barcelona del 24 al 30 d'abril. I Catalunya Ràdio en farà un ampli seguiment.

Un any més, TV3 oferirà íntegrament el torneig de tenis més antic de l'estat i que reuneix els millors tenistes del moment sobre terra batuda. Al Reial Club de Tenis Barcelona hi haurà Rafael Nadal, 9 vegades campió del torneig; el japonès Kei Nishikori, dos cops campió a Barcelona; l'austríac Dominic Thiem; el belga David Goffin i el francès Richard Gasquet, com a jugadors de primera fila mundial. 

Entre els catalans destaca la presència del mataroní Albert Ramos, ja entre els 20 millors del món, i que acaba d'eliminar el número 1 mundial, l'escocès Andy Murray, al torneig de Montecarlo. També hi estarà l'olotí Tommy Robredo, campió del BOBS el 2004 i finalista el 2006.

El jugador de Gijón, Pablo Carreño, 19 del rànquing mundial, és també una de les grans atraccions del torneig.   

El canal Esport3 emetrà els millors partits de cada jornada: De dilluns 24 a dijous 27, d'11.00 a 18.00. El divendres 28, de 12.30 a 19.00. El dissabte 29, a les 13.30, la primera semifinal i a les 16.00, la segona semifinal. D'altra banda, el diumenge 30, la final del torneig serà a les 16.00.

Els comentaris de les transmissions dels partits aniran a càrrec de Xavier Bonastre i de l'extenista Tomàs Carbonell.

Els reportatges i entrevistes seran d'Imma Pedemonte i Laia Ferrer de dilluns a divendres, i de Francesc Soria, el cap de setmana. La realització serà de Ferran Gracia i Quico Concellón, i la producció d'Ester Poses i Ferran Martínez.

Catalunya Ràdio

Sergi Andreu serà al Tenis Barcelona per informar dels resultats diaris als programes de Catalunya Ràdio i a Catalunya informació.

esport3.cat

catradio.cat

#TenisE3

Anar al contingut