El 6 i 8 de desembre, programació especial al canal Super3 i estrena de la sèrie "Les noves aventures de Geronimo Stilton"

El canal Super3 ha preparat una programació especial per als dies 6 i 8 de desembre, tots dos festius. La principal novetat és l'estrena de "Les noves aventures de Geronimo Stilton", una seqüela de la sèrie "Geronimo Stilton", que també ha estat emesa pel canal Super3 i que té com a protagonista el ratolí que s'ha fet famós arreu del món gràcies al seus llibres.

A banda d'aquesta nova sèrie, tant el dimarts 6 com el dijous 8 s'estrenaran capítols nous de la sèrie "Els Dalton", acompanyats d'alguns d'especials i de la pel·lícula "Tots cap a l'oest". La programació de tots dos dies al canal Super3 inclourà dos llargmetratges més, "Tom i Jerry: missió a Mart" i "Tom i Jerry: l'anell màgic", així com les sèries "Els germans Kratt", "Doraemon, el gat còsmic", "Prodigiosa: les aventures de Ladybug i Gat Noir", "Les noves aventures de Peter Pan", "Raa, Raa, el lleó escandalós" o "El detectiu Conan", entre altres.

Les noves aventures de Geronimo Stilton (el dimarts 6 i el dijous 8, a les 11.30)

La sèrie, que consta de 26 capítols de 25 minuts de durada, està inspirada en els llibres protagonitzats per Geronimo Stilton, que han venut 115 milions de còpies en 150 països.

En Geronimo Stilton és periodista, director de "L'Eco del Rosegador" i president de Geronimo Stilton Comunicació. És una mica maldestre i no gaire valent, però és molt llest, i sovint arriba a fer grans reportatges i obté importants exclusives. Juntament amb la seva germana petita, la Tea Stilton, una gran esportista i pilot; el seu cosí Martin Gala, un ratolí molt de la broma, i el seu nebot, en Benjamí, un as de les noves tecnologies, viuen un munt d'aventures, sempre a la recerca de la notícia i la veritat.

Els Dalton (capítols nous, dimarts 6 i dijous 8, a les 14.20)

Després d'haver atracat una pila de bancs, d'haver segrestat totes les diligències hagudes per haver i d'haver escampat el terror per tot l'oest americà, els germans Dalton han tornat, tan dolents i ximples com sempre. Els quatre germans són en una presó plantada enmig del no res, en un desert del llunyà Oest, i només pensen en una cosa: escapar sigui com sigui. Per fer-ho, fan servir tota mena de trucs: un laberint de túnels, explosius, globus d'aire calent, danses de la pluja... i també reben l'ajuda de tot un elenc de personatges estrafolaris que apareixen a cada capítol. Els Dalton són: en Joe, el "cervell" del grup; l'Averell, el més innocent i ximple dels germans; en Jack, secretament enamorat de Miss Betty, l'educadora de la presó; i en William, que dedica tot el seu temps a llegir l'"Almanac dels pioners" per conèixer tots els secrets de l'Oest.

Tots cap a l'oest (dimarts 6, a les 15.45)

Els Dalton han aconseguit fugir una altra vegada de la justícia, aquest cop a Nova York. Tot seguit, s'han dedicat a atracar bancs fins que han tingut un botí ben sucós i l'han amagat dins d'un carro que forma part d'una caravana d'europeus que tenen 80 dies per arribar a Califòrnia i reclamar les seves terres. Aleshores, apareix en Lucky Luke, l'home més ràpid que la seva ombra, que després de capturar els Dalton, s'ofereix voluntari per acompanyar la caravana cap a l'oest. Hi arribaran a temps? Recuperaran el seu botí, els Dalton? O tornaran a la presó de la mà del cowboy solitari més famós de l'oest americà?

Tom i Jerry: missió a Mart (dimarts 6, a les 19.20)

Tom i Jerry viuen una nova aventura que aquesta vegada els portarà més lluny del que es pensen. Enmig d'una de les seves eternes persecucions acabaran al Centre Especial Internacional, on preparen una missió a Mart. Sense ni adonar-se'n acabaran pujant a bord del coet que ha de portar dos astronautes al planeta vermell amb l'objectiu de certificar que no hi ha vida. Després d'alguns imprevistos, la nau aterra a Mart, els astronautes fan una volta, constaten que no hi ha ningú i tornen a la Terra. Però Tom i Jerry, que ja es tornen a barallar, es despisten i es queden allà sols. Tot i que potser no estan tan sols com es pensen, perquè de seguida entren en contacte amb uns marcians diminuts que d'entrada confonen en Jerry amb el Gran Gloop, el portador de saviesa que esperen segons una profecia antiga. Quan apareix en Tom perseguint en Jerry les coses es compliquen, els marcians s'adonen que s'han equivocat i que en realitat són terrícoles, i el seu rei ordena la invasió de la Terra.

Tom i Jerry: l'anell màgic (dijous 8, a les 19.50)

La curiositat innata del Tom i el Jerry els ha tornat a fer una altra mala passada. El Tom tenia la missió de vigilar un anell màgic del seu amo, i la veritat és que li anava la vida! Però, per aquelles coses que passen, l'anell ha acabat encastat al cap del Jerry! Ara el Jerry haurà de fer les mil i una per desenganxar la corona milionària que porta, i el Tom per atrapar-lo abans que ho faci! Però el Tom no és l'únic que va darrere de l'anell màgic. El gran endeví Droopy no pensa deixar escapar l'oportunitat de fer-se ric! Corredisses i més corredisses, patacades i més patacades, però, sobretot, un tip de riure, com sempre.

 

super3.cat

Anar al contingut