El 25è aniversari dels Jocs Olímpics, a "Espai Terra"

De dilluns a divendres, a les 13.20, TV3 emet "Espai Terra". El programa, presentat per Tomàs Molina i Irma Pina, acosta la natura i el territori a l'espectador.

Aquest dimecres, a "El joc de Catalunya", es recordarà una de les efemèrides més important d'enguany: el 25è aniversari del Jocs Olímpics de Barcelona. El 13 de juny farà vint-i-cinc anys que la fragata Catalunya, procedent d'Olímpia, va arribar al port d'Empúries amb la flama olímpica. Allà començava el seu recorregut, que acabaria el 25 de juliol a l'Estadi Olímpic.

Al programa es conversarà amb dos testimonis d'excepció d'aquells moments màgics que es van viure l'estiu de 1992. El primer serà el periodista Xavier Bonastre. Ell va ser un dels rellevistes que van dur la torxa olímpica i que, a més, va treballar informant dels Jocs. Ens mostrarà la reproducció de la torxa, dissenyada per André Ricard, que conserva com a record del recorregut olímpic. El segon testimoni serà l'esportista Eli Maragall, que va formar part de la selecció femenina d'hoquei herba.

tv3.cat/espaiterra

facebook.com/espaiterra

twitter.com/espaiterra

Anar al contingut