Edició especial del programa "Info K", dedicat als atemptats de Barcelona i Cambrils

De manera excepcional, aquest diumenge, 27 d'agost, a partir de les 20.35, l'espai informatiu del canal Super3, "Info K", editat i conduït per Laia Servera, emetrà de manera simultània per TV3 i pel canal Super3 una edició especial sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils. Aquest monogràfic estarà protagonitzat per nens i nenes que parlaran sobre terrorisme i seguretat amb diferents especialistes, com el major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero.

El programa "Info K", l'informatiu del canal Super3, oferirà aquest diumenge de manera simultània per TV3 i pel canal Super3 un format monogràfic, d'uns vint minuts de durada, en què es tractaran diverses qüestions relacionades amb els atemptats de la setmana passada a Barcelona i Cambrils. Aquesta vegada, però, els periodistes que faran les preguntes i miraran de resoldre els dubtes seran nens i nenes d'entre 8 i 12 anys, a qui l'"Info K" ha demanat que expressin els dubtes, consultes, inquietuds i pors que tinguin perquè diferents experts en seguretat, terrorisme, emocions, prevenció o emergències els puguin resoldre.

El programa també posarà en context el que hagi passat a la manifestació de demà dissabte a Barcelona, sota el lema "No tinc por", i posarà veu al que simbolitza la Rambla per als nostres infants.

En aquest informatiu especial participaran el major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero; l'arabista Dolors Bramon, i l'expert en seguretat Jofre Montoto.

A més, aquesta edició de l'"Info K" comptarà amb la col·laboració especial de la dibuixant Pilarín Bayés, que amb les seves il·lustracions ajudarà a explicar qui és la policia catalana.

super3.cat/infok

Anar al contingut