Duran i Lleida revela que encara no ha parlat amb Mas sobre la seva possible entrada en el govern

El líder d'Unió Democràtica adverteix que el seu objectiu és el pacte fiscal i diu que no li amoïna que s'endarrereixi la investidura d'Artur Mas a la segona o tercera votació.

El líder d'Unió Democràtica i secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha explicat a El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, que de moment no ha parlat amb Artur Mas sobre la possibilitat que s'incorpori al pròxim executiu català: "No, no. No és cert. Ni tan sols és cert que hàgim parlat respecte a aquesta qüestió. Per tant és impossible que el senyor Mas m'hagi ofert cap responsabilitat d'anar al govern i que jo li hagi posat cap tipus de condició". Segons Duran i Lleida, "aquesta és una conversa que hem de mantenir encara sobre el govern en general, i no sé si en particular sobre la meva presència o no".

El portaveu de CiU al Congrés ha advertit també que la federació pensa tirar endavant el seu objectiu d'unir esforços pel pacte fiscal. En aquest sentit, a Duran i Lleida no l‘amoïna que Artur Mas es converteixi més tard en president de la Generalitat: "Però altres murs més gruixuts i més ferms he vist caure al llarg de la meva vida política. Per tant ja arribarà. Ara, nosaltres no hi renunciarem. Com s'investirà? Si no es pot investir en la primera, s'investirà en la segona i si no, a la tercera. És la responsabilitat de la resta de forces polítiques davant d'un resultat tan evident com el de diumenge passat".

Sobre la privatització de la gestió de l'aeroport del Prat, anunciada per José Luis Rodríguez Zapatero, Duran i Lleida ha optat per no valorar-ho perquè vol esperar que se sàpiga la lletra petita d'aquesta decisió que demà rebrà el vistiplau del govern central en el Consell de Ministres.

catradio.cat/mati

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut