L'actriu Alba Ribas a 'El cadáver de Anna Fritz'.
L'actriu Alba Ribas a 'El cadáver de Anna Fritz'.

Dues pel·lícules amb participació de TV3, al Detective Fest de Moscou

En el Festival Internacional de Pel·lícules Policíaques, que se celebra del 20 al 24 d'abril a Moscou, es podran veure les pel·lícules "El cadáver de Anna Fritz", dirigida per Hèctor Hernández Vicens, i "La Xirgu", de Sílvia Quer.

La 18a edició del festival de pel·lícules policíaques i programes de televisió sobre temes de compliment de la llei projectarà dues produccions amb participació de TV3, "El cadáver de Anna Fritz" i "La Xirgu", en la secció Nominació de gènere.

"El cadáver de Anna Fritz"
La cèlebre actriu Anna Fritz ha mort, i deixa un cadàver tan jove i bonic que, quan tres amics es colin al dipòsit de cadàvers per contemplar el cos inert, no podran resistir la temptació de traspassar els límits d'allò moral. Una de les pel·lícules més intenses i provocadores dels últims temps que ha causat sensació a diversos festivals.
 
"El cadáver de Anna Fritz" és una producció d'A Contraluz Films, Corte y Confecciones de Películas, Benecé Produccions, Playtime Movies i Silendum Films amb la col·laboració de TV3.
 
Fitxa tècnica i artística
Direcció: Hèctor Hernández Vicens
Guió: Hèctor Hernández Vicens i Isaac P. Creus
Intèrprets: Alba Ribas (Anna Fritz), Cristian Valencia (Iván), Albert Carbó (Pau) i Bernat Saumell (Javi)
Producció executiva: Oriol Maymó, Alberto Aranda, Xavier Atance, Bernat Saumell i Hèctor Hernández Vicens
Direcció de fotografia: Ricard Canyellas
Direcció de producció: Carmen Sanfrancisco
Música original: Tolo Prats
 
"La Xirgu"
Som l'any 1927, en plena dictadura de Primo de Rivera, i és la nit d'estrena de l'obra "Mariana Pineda", del desconegut Federico García Lorca. Malgrat que és un autor novell, Margarida Xirgu decideix tirar endavant la representació. Però la seva companyia s'ha quedat sense teatre i sense moltes de les actrius.
 
És una coproducció de TV3, Distinto Films, Televisió de Galícia, Zenit TV i Tito Clint Movies, amb la participació de l'ICEC i Canal Sur, i amb la col·laboració dels Ajuntaments de Girona i Molins de Rei i del Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei.
 
Fitxa tècnica i artística
Direcció: Sílvia Quer
Guió: Margarita Melgar
Producció executiva: Miriam Porté i Zaza Ceballos
Producció executiva TVC: Cruz Rodríguez
Intèrprets: Laia Marull (Margarida Xirgu), Pere Ponce (Borrades), Míriam Iscla (Natàlia), Pau Durà (Miguel Ortín), Fran Perea (Lorca) i Luís Zahera (Valle-Inclán), entre d'altres.
Direcció de fotografia: Sergi Gargallo
 
tv3.cat/coproduccions
 
Anar al contingut