Dues parelles que es retroben, a "Cites"

Aquest dilluns, a partir de les 21.55, arribarà un nou capítol de la sèrie de TV3 "Cites". Fa molt de temps que la Blanca (Bea Segura) no sap res del Víctor (Marc Cartes). També fa molt que la Paula (Laia Costa) no veu la Sofia (Nausicaa Bonnín). Arriba el moment que les dues parelles es retrobin, se sincerin i encarin les seves realitats.

Fa molt temps que la Blanca (Bea Segura) no sap res del Víctor (Marc Cartes), però finalment avui han quedat i hauran de sincerar-se l'un amb l'altre. També fa molt que la Paula (Laia Costa) no veu la Sofia (Nausicaa Bonnín), i també elles hauran de plantar cara a la veritat i encarar les seves realitats.

A través del "Mapa de cites" al web de la sèrie, l'espectador podrà trobar els espais per on s'han mogut els protagonistes del capítol i penjar-hi les fotos de les seves pròpies cites.

I DESPRÉS DE "CITES", "CITES 2.0"

Després de cada capítol de "Cites" arribarà el moment de "Cites 2.0", 25 minuts de programa produït per TVC amb la col·laboració de Goroka, que complementarà la sèrie per tractar en profunditat els temes que aborda la ficció.

Aquesta setmana, a "Cites 2.0" els testimonis donaran la seva visió sobre el primer amor: per què és el que es recorda més? Hi ha possibilitats que torni a funcionar una relació amb el primer gran amor? Es podran sentir homes parlant sobre què els fa posar nerviosos de les dones i viceversa. I, és clar, es parlarà de sexe: què és el més excitant? La gent al carrer cantarà "hits" de desamor i explicaran amb quina personalitat catalana tindrien una aventura. El toc romàntic, el posen l'Ariadna i en Roger, una parella que es va conèixer per Facebook i immortalitza cada moment de la seva relació amb un mòbil i un pal de selfi.

tv3.cat/cites
facebook.com/citestv3
twitter.com/CitesTV3

#CitesTV3

Anar al contingut